VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÖYLE ŞAKA MI OLUR MÜBAREK....

1 Nisan 2016

1 Nisan olunca kim nasıl şaka yapacağını şaşırdı. Haber Adana’dan… Adana’nın Kozan ilçesinde bir genç, 1 Nisan şakası yapmak için belediye hoparlöründen "öldüğünü" anons ettirdi. Anneannesi baygınlık geçiren genç, kenti terk ederek kayıplara karıştı.

Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Evleri'nde oturan 25 yaşındaki Erdi Sarıboğa, sabah Kozan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelerek "Ağabeyim öldü salasını verdirip anons ettireceğim" dedi. Belediye yetkilileri ise öldüğü iddia edilen şahısın kimlik fotokopisini alarak anons yaptılar. Anonsta "24 Kasım Evleri'nde oturan Veli Dağlı’nın torunu Yılmaz Sarıboğa’nın oğlu Erdi Sarıboğa vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’de 24 Kasım Evleri'nden alınarak Kozan Mezarlığı'nda defnedilecek" denildi.

YAKINLARI YIKILDI

Anonsu duyan yakınları apar topar 24 Kasım Evleri'ne gittiler. Eve gelen yakınları ve komşularını karşılarında gören Erdi Sarıboğa’nın anneannesi Emine Sarıboğa baygınlık geçirdi. Yakınları eve gelince Erdi’nin 1 Nisan şakası yaptığı ortaya çıktı. Yakınları, "Önce çok üzüldük, daha gencecik dedik, ama evlerine gittiğimizde ölmediğini duyunca ve 1 Nisan şakası olduğunun duyunca sevindik. Şakaya kurban gittiğimizi öğrendiğimizde de yüzümüzde hafif bir tebessüm oluştu. Neyse ki hayatta" dediler.

SEVENLERİNİ GÖRMEK İÇİN YAPMIŞ

Erdi Sarıboğa’ya arkadaşları tarafından 'senin hiç sevenin yok' demeleri üzerine 1 Nisan’ı da bahane ederek böyle bir olaya başvurduğu öğrenildi. Olayın ardından Erdi Sarıboğa'nın kenti terk ettiği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.