VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜKSEK SESLE TELEFON KONUŞMASI KANLI BİTTİ

31 Mart 2016

Bolu'da, yüksek sesle konuşması nedeniyle tartıştığı 42 yaşındaki Ergül S.'yi bıçaklayarak yaralayan 22 yaşındaki Ufuk Ö.'nün, 7 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

İddiaya göre, Bolu’da bir eğlence mekanında F.A. ve çırağı Ufuk Ö. alkol alırken, Ergül S. mekana geldi ve daha önceden tanıdığı F.A.’nın masasına oturdu. Bu sırada sürekli cep telefonuyla konuşan Ergül S.’yi Ufuk Ö. telefonunu kapatması veya başka yerde konuşması konusunda uyardı. İki şahıs bunun üzerine kavga etmeye başladı. Kavga, eğlence mekanının dışına da yansıdı. Ergül S. ve oğlu olduğu belirtilen S.S. çekiç ve sopayla Ufuk Ö.’ye saldırdılar. Ufuk Ö. bunun üzerine cebindeki bıçağı çıkararak Ergül S.’yi göğsünden yaraladı. Vatandaşların araya girmesiyle olay sona ererken, Ergül S. hastanede tedavi altına alındı.

“YAVAŞ KONUŞ DİYE UYARDIM”

Adam öldürmeye teşebbüs suçundan Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Ufuk Ö., olay akşamı ustası F.A. ile alkol almak üzere mekana gittiklerini söyleyerek, “Mekana gelen Ergül S. daha önceden ustamı tanıyormuş. Masamıza oturdu ama bizimle konuşmadı. Cep telefonuyla gürültülü şekilde sürekli konuşuyordu. Ben de ya telefonunu kapatması ya da başka yerde konuşması konusunda uyardım. Tartışmaya başladık. Mekandan çıktık. Biz 200 metre yürüdük arkamızdan geldi. Elinde sopa vardı. Oğlu S.S. de o sırada çekiçle bize doğru gelmeye başladı. Kendimi korumak için bıçağı çıkardım ve rastgele salladım. Kendimi korumak için bıçak çektim” dedi.

Tanık S.V. de evinin balkonundan 4-5 kişinin kavga ettiğini gördüğünü, komşularının kavgayı ayırdığını, şahıslardan birinin elinde sopa diğerinde bıçak gördüğünü söyledi. Olaya ilişkin diğer tanıkların dinlenmesi için duruşma 26 Nisan 2016 tarihine ertelendi. Sanık U.Ö.’nün tutuksuz yargılanmasına devam edilmesi kararına varıldı.

Haber: Ebru EYVAZOĞLU – Bolu Ekspres Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.