VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA GERGİN ANLAR

31 Mart 2016

Boluspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Fortes ile tartışan Anco Jansen’i antrenmandan kovdu. Tekke, “Senin problemin ne? Hadi şimdi çık. Senin için şuan antrenman bitti” diyerek oyuncusunu sert bir dille uyardı.

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlı oyuncularda sinirler bir hayli gergin. Haftalardır maç kazanamama stresi ile karşı karşıya kalan Boluspor'da antrenmanlarda adeta oyuncular barut fıçısı. Kırmızı beyazlı ekibimiz hafta sonu oynayacağı maç için Çarşamba günü yaptığı antrenmanla zorlu maça hazırlanırken, Anco Jansen ile Fortes arasında yaşananlar sonrası sinirleri bir hayli gerilirken, iki Hollandalı oyuncu arasında yaşananlar büyümeden oyuncular ve Fatih Tekke'nin araya girmesiyle son buldu.

SAHADAN KOVDU

 Hollandalı oyuncu Alvin Mateus Fortes vatandaşı Anco Jansen’e yaptığı hareket sonrası yerde kalmasıyla birlikte Anco Jansen buna karşılık verdi. Tartışma sonrasında antrenmanda soğuk rüzgarlar eserken, Teknik direktör Fatih Tekke Anco Jansen’e, “Senin problemin ne. Hadi şimdi çık. Senin için şuan antrenman bitti” diyerek oyuncusunu sert bir dille uyarırken, Hollandalı oyuncunun tesislere gitmesini istedi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    31 Mart 2016 • 11:51
    al .işte olacağı bu zaten ptt liginin en kötü yabancısı anjo kaprisli..akresif çalımlara kaçıyor..iyi asist yapamıyor...işi gücü artislik..sanki poto gibi 16-17 golü varmış gibi.ne istiyon fortis hemşerinden....desenize bu hafta işler kesat.anjo kabris yapar yine oynamaz..fortisi kadroya almaz.emre desen işe yaramaz..ilk yarı 2-3 tane yeriz..ikinci yarıda 5 tamamlarız...banko 2-den 2- yaktın bizi beceriksiz yönetim..işe yaramaz hocayı ve topçuları doldurdun....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.