VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA....

31 Mart 2016

Bolu TEM otoyolun ehliyetsiz sürücü dur ihtarına uymayarak kaçarken, polis ekipleri sürücüyü barikat kurarak yakaladı.

  Edinilen bilgiye göre, Ankara’da İstanbul istikametine giden Ahmet Tekin yönetimindeki 34 ZF 2765 plakalı otomobil, D-100 karayolunun Yeniçağa mevkinde polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. İçinde iki kişinin bulunduğu otomobil, Çaydurt gişelerinden TEM Otoyolu’na girdi. Polis ekipleri otomobili kovalarken, İstanbul istikametine giden otomobil bir anda Ankara istikametine dönerek ters yoldan gitmeye başladı.

TEKRAR GERİYE DÖNDÜ

Polis ekiplerinin kovalamacası sonrasında tekrar İstanbul istikametine giden sürücü Paşaköy Gişelerinde yolun trafiğe kapatılması sonrasında durduruldu. Sürücü Ahmet Tekin ve otomobilde bulunan 21 yaşındaki Serhat Ağraş gözaltına alındı. Otomobili kiraladıkları tespit edilen iki kişinin Gerede’de mahkemeye gittikleri ve sürücünün ehliyetinin olmadığı için kaçtığını ifade edildi. Polis şahısları ifadeleri için karakola götürdü.

  Sürücü Ahmet Tekin ve yanındaki arkadaşı 21 yaşındaki Serhat Ağraç, araçtan indirilip elleri kelepçelenerek ekip aracına bindirildi. Bir polis, “Otoyolda ters yönde gidiyorsun, kurşun sıksak ne yapacaksın?" diye tepki gösterirken, bir polisin de "Öleceksin, niye ters yönde gidiyorsun?" demesi üzerine Ahmet Tekin, "Gerede'de mahkemem vardı. Mahkemeden çıktık. Döveceksiniz sandım ne bileyim ağabey öyle kaçtım" dedi.

  • FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA....
  • FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA....
  • FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.