VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHRAMAN YÜZBAŞI GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

29 Mart 2016

.........................

Bolulu şehidimiz Yıldırım Oflaz’ın şehit olduğu hain saldırıda yaralanan kısa süren tedavisinin ardından tekrar hainlerle savaşmaya giden ancak şehit olan Yüzbaşı Halil Özdemir gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazede Özdemir'in, Niğde'de görevliyken şoförlüğünü yapan Asaf Başal da cenaze aracındaki şehidin fotoğrafına sarılarak, uzun süre gözyaşı döktü.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon kapsamında önceki gün, teröristlerin bir evin girişine tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu Uzman Çavuş İbrahim Etiz ile birlikte şehit olan Yüzbaşı Halil Özdemir için bugün 70′inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Selen Kışlası’nda cenaze töreni düzenlendi. Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir’in Türk Bayrağı’na sarılı cenazesinin katafalka konulması ile başlayan tören, saygı duruşundan sonra şehidin özgeçmişinin okunmasıyla devam etti.

"SENİ BÖYLE Mİ GÖRECEKTİM KOMUTANIM"

Şehidin birlikte görev yaptığı çok sayıda silah arkadaşı da törene katılmak üzere Tarsus'a gitti. Özdemir'in, Niğde'de görevliyken şoförlüğünü yapan Asaf Başal da cenaze aracındaki şehidin fotoğrafına sarılarak, uzun süre gözyaşı döktü. Çevredekilerin sakinleştirmekte güçlük çektiği Başal, "Senin 1 yıl kapını açtım şimdi böyle mi gelecektin komutanım. Ne olur in aşağı komutanım. Ne olur in de Niğde'ye gidelim komutanım. Hakkım sana helal olsun komutanım. Sen cenaze aracıyla mı gelecektin komutanım. Biz askeri araca binecektik, sen bunla niye geldin komutanım. Seni böyle mi görecektim komutanım" diyerek ağladı.

  • KAHRAMAN YÜZBAŞI GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
  • KAHRAMAN YÜZBAŞI GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
1 yorum yapılmış
  • ULUBEY
    29 Mart 2016 • 11:44
    Allah sizin gibi insanlaı, komutanları askeri insan gibi seven tüm komutanlar olduktan sonra bu bayrak göklerden inmez Allahın izniyle..Mekanın cennet olsun komutanım..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.