VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

29 Mart 2016

....................

Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın www.ozgurbolu.com’a yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırırken, açıklamalara en sert tepki taraftar gruplarından geldi. 4 taraftar derneği tarafından yapılan ortak açıklamada, “Her demecinde paradan, puldan bahseden Savaş Abak ve yönetimine kongrede borcun ne kadar olduğu, benzinlik arazisi, kirası gibi mali konularda tarafımızdan sorulacaktır” denildi..

Yarenler, Cadde 14, Boltarder taraftar gruplarının imzasıyla yayınlanan açıklama şu şekilde;

“Bizim için Boluspor Kulübü başkanlığı sıfatlarını taşımayan kişi sürekli demeçler vererek hayal satmayı sürdürmektedir. Şu puanı alırsak böyle, bu puanı alırsak şöyle olur hesabını lig bitmek üzereyken yapmak vizyonsuzluktur. Hani şampiyonduk? Daha lig bitmeden elinde futbolcuyu satmak için açıklama yapmak zaten inançsızlığın göstergesidir.

Soytarı dediği taraftardan destek bekleyenlere söyleyelim; biz armamıza destek veririz, kişilere değil.

Her demecinde paradan, puldan bahseden Savaş Abak ve yönetimine kongrede borcun ne kadar olduğu, benzinlik arazisi, kirası gibi mali konularda tarafımızdan sorulacaktır.”

 

1 yorum yapılmış
  • Sedatgulen
    28 Mart 2016 • 23:28
    hayel hep hayel pesindesin başkan şimdiye kadar fırsatlar geçti 3_4 puan fark vardı ilk altiyi bile yakalayamadı bir başkan sözünün arkasında durur cuneyet hocayı niye gönderdin şimdiye kadar hic bir tecrübesi olmayan fatih hocayı getirdin bu adam doğru dürüst konuşma yapamazken nasıl farkı kapadacak anlamış değilim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.