VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARABÜKSPOR MAÇIYLA İLGİLİ FLAŞ KARAR

28 Mart 2016

PTT 1 Lig’in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü oynanacak olan Boluspor-Kardemir Karabükspor karşılaşmasında, Bolu İl Güvenlik Kurulunun Karabük taraftarlarının stada alınmaması yönündeki karar eski Bakan Mehmet Ali Şahin’in girişimleri ile iptal edildi.

“ÖRNEK BİR MAÇ OLACAK”

Mehmet Ali Şahin konuyla ilgili iki kulüp yöneticilerinin ve taraftarlarının da maç öncesi görüşüleceğini kaydederek, “Bolu ilimiz bu aralar yaşadığımız terörle mücadele sürecinde hassas bir ilimiz oldu. Çünkü Bolu 2. Dağ Komando Tugayına bağlı askerlerimiz terörle mücadele ederken her iki takımın taraftarının hasımhane bir durum sergilemeleri hoş olmayacaktır. Konunun bu yönü düşünülerek, böyle bir karar alınmış. Ama biz her iki ilin taraftarının bu karşılaşmayı kol kola ve bölge insanına yakışır bir şekilde izleyeceklerine inanıyoruz. İçinde bulunduğumuz terörle mücadele sürecinde biz de şahsen gerek Karabük, gerekse Bolu taraftarının ülke insanımıza örnek olacak bir şekilde davranış sergileyeceklerine inanıyoruz” dedi.

“HAK EDEN KAZANACAK”

Mavi Ateş Taraftarlar Dernek Başkanı Erol Ünlü ise, Bolu İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararın değiştirilmesine vesile olan başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut’a teşekkür ederek, “Hafta sonu oynayacak müsabakaya bizler centilmence takımımızı destekleyeceğiz. Sonuçta bizler iki komşu iliz. Karabükspor şampiyonluk mücadelesi verirken, Boluspor’da play-off mücadelesi veriyor. Her iki takımın taraftarı 90 dakika boyunca takımlarını destekleyeceklerdir. Sonuçta futbol maçı ve sahada hak eden kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.