VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TADIMIZI KAÇIRAN PROVA....

27 Mart 2016

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Süper lig ekibi Kasımpaşa ile hazırlık karşılaşması oynayan Boluspor mücadeleden 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Boluspor Erdi, Luiz Henrique, Kemal Tokak, Özgür Özkaya, Fatih Turan, Yusuf Emre, Orhan, Andaç, Arif Şahin, Alvin Fortes, Mirko Ivanovski onbiri ile sahada yer aldı.

Mücadelenin 10. dakikasında Tunay Torun ile 1 - 0 öne geçmeyi başaran Kasımpaşa olurken, Boluspor Orhan Gülle'nin penaltıdan attığı gol ile skora denge geldi. 18. dakikada Cristian Titi skor tabelasında durumu 2 - 1 yaptı.  33. dakika da bir penaltıda Kasımpaşa kazandı ve Tunay Torun skoru 3-1'e taşıdı. Devrenin bitimine dakikalar kala Adem Büyük skoru 4-1'e taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Kemerburgaz tesislerinde oynanan maçın son golünü de ikinci yarının 66. dakikasında Tunay Torun kaydetti. Mücadelenin son dakikalarında Boluspor'un üstüne gitmeyen ev sahibi ekip karşılaşmadan 5-1 gibi farklı bir galibiyetle maçta ayrıldı. 

1 yorum yapılmış
  • ICeylan
    27 Mart 2016 • 11:41
    Fatih. Tekkeyi. Bosuna. Getirdiler. Cuneyt. Hocanin. Barmaginaa. Cikamaz. Cuneyt. Olsaydi. Cikardi. Ama. Tekke. Kume. Dusurecek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.