VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ SİYASETÇİ VE İŞADAMININ ACI GÜNÜ

22 Mart 2016

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Boluspor yönetim kurulu üyesi ve işadamı Cemil Akay, annesi Dilber Akay'ı toprağa verdi. Gözyaşı ve dualar eşliğinde annesine son görevini yerine getiren Akay'ı siyaset, spor ve iş dünyasından birçok kişi de acılı gününde yalnız bırakmadı.

İlimizin sevilen iş adamlarından Cemil Akay’ın dün hayata gözlerini yuman annesi Dilber Akay için Yuva Köyü Aşağı Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.Akay’ın acısını paylaşmak üzere başta siyaset, spor ve iş dünyası temsilcileri olmak üzere şehrin tanınmış birçok isimi cenaze törenine akın etti.

Namazın kılındığı köy camisinin bahçesi hınç dolarken, AK Parti İl Başkan Vekili Melih Demirci, Bolu Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Kazım Konak, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in de arasında bulunduğu yüzlerce kişi anne acısıyla sarsılan Cemil Akay’a taziyede bulundu. Ardından hayatını kaybeden Dilber Akay’a son görevini yerine getirmek üzere hep birlikte saf tuttu.Cemaatten alınan helallik ve kılınan cenaze namazı sonrası Dilber Akay, sevenlerinin duaları ve gözyaşları eşliğinde köy mezarlığında defnedildi.

1 yorum yapılmış
  • Muhammetkaraman
    22 Mart 2016 • 15:18
    Başınız sağol sun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.