VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VALİLİĞİ'NDEN PROVOKASYON UYARISI

21 Mart 2016

Bolu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Valilik tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edildiği, Bolu’da canlı bomba bulunduğu" yönünde yalan ve uydurma haberlere yer verildiğini belirterek bu tür paylaşımların toplumsal hayatı olumsuz etkileyerek vatandaşları huzursuz etmek isteyen terör örgütlerinin ulaşmak istediği amaca hizmet ettiğini ve gerçeği kaydetti.

Yapılan açıklamada, Bolu Valiliği, Valiliğe ait internet sitesi olan www.bolu.gov.tr adresi ile yine Valiliğe ait olan @boluvaliligi twitter adresi ve Bolu Valisi Aydın Baruş'a ait olan @aydinbarus22 twitter adresinden yapılan açıklamalar dışında diğer kaynaklardan yayınlanan haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, yalan ve asılsız paylaşımlarda bulunanlar hakkında yapılacak tespitin ardından yasal işlem başlatılacağını bildirildi.

1 yorum yapılmış
  • kamil
    21 Mart 2016 • 11:25
    Üniversitede alalen yürüdüler yasal işlem yapacaklarsa Türk byrağını astırmayan ancak PKK yandaşlarının toplanmasına izin verenlere yapsınlar.Her şey söylemde kalıyor maalesef
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.