VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 21 MART PAZARTESİ

21 Mart 2016

Bolu'da vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Ağaççılar Köyü sakinlerinden Merhume Muammer Uysal'ın eşi, Burhan Uysal ve Merhume Fatma Candan'ın babası, İbrahim Uysal, Emine Uysal, Ercan Candan ve Emel Candan Yalçın'ın dedesi, Mesut Candan'ın kayınpederi; Ahmet UYSAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Ağaççılar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Seben ilçesi Kuzgölcük köyü sakinlerinden Karacasuda İkamet eden Anatamirhaneden Emekli, Hatice Cengiz ve Safiye Bayramoğlu'nun kardeşi, Cemalettin ve Şerafettin Çilkara, Orhan Cengiz ve İsmail Bayramoğlu'nun dayısı; Hasan ÇOBANOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karacasu Santral Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Akpınar Mahallesi sakinlerinden Kemal Öztürk'ün eşi, Merhum Yusuf Çolak ve Merhum Şevkiye Çolak'ın kızı, Münür, Şenol, Şener, Merhum Aynur, Mustafa Öztürk, Erol Cıbıroğlu ve Ayla Dede'nin annesi, Nurettin Çolak'ın ablası, Ayşe Maçka, Merhum Sami ve Sadettin Çolak'ın kardeşi; Nebahat ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.