VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VATANDAŞLARI KORKUTAN MESAJLAR....

20 Mart 2016

........................

İstanbul İstiklal Caddesi’nde canlı bomba saldırısı sonrasında sosyal medyada dolaşan asılsız dedikodular vatandaşları tedirgin ediyor. Bolu’da bombalı araç yakalandığı ve sokağa çıkma yasağı uygulandığı şeklindeki dedikodular gerçeği yansıtmazken, yetkililer panik havası yaratmaya yönelik bu dedikoduların kasıtlı çıkarıldığını ifade ettiler.

Türkiye kritik süreçten geçerken, arka arkaya gelen terör saldırıları vatandaşları tedirgin ederken, Facebook ve twitter’da Bolu’da bombalı araç yakalandığı ve sokağa çıkma yasağı yaşandığı şeklinde asılsız dedikodular panik havası yaratıyor. Vatandaşlar arasında hızla yayılan bu asılsız haberler üzerine Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, “İlimiz terör ve asayiş yönünden en huzurlu şehirler arasındadır. Bazı kişiler bilerek vatandaşlarımıza korku salmak için canlı bomba yakalandığını ve sokacağa çıkma yasağının başlayacağını ileri sürerek emellerine ulaşmaya çalışıyorlar. Kesinlikle böyle bir şey yok” dedi.

DENETİMLER ARTTIRILDI

81 ilde jandarma ve polis ekipleri tarafından tedbirler üst seviyeye çıkartıldı. Bolu’da hem kent merkez hem de TEM Otoyolu’nda şüpheli araçlar üzerinde denetimler arttırıldı. Bolu’da bulunan iki alışveriş merkezine giren araçlar tek tek aranıyor. Ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat tetikte bekliyor.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.