VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM BİR ESER

18 Mart 2016

Bolu Ülkü Ocakları tarafından şehit asker ve polislerin yanı sıra hainler tarafından şehit edilen ülkücülerin fotoğraflarının bulunduğu Şehitler Çeşmesi, Sağlık Mahallesi'ndeki İzzet Baysal Devlet Hastanesi önünde törenle açıldı.

PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda geçen yıl şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya, polis memurları Yaşar Doğançay ve Sabri Altınbaş ile üniversite olaylarında çeşitli tarihlerde şehit edilen ülkücü gençler Fırat Çakıroğlu, Zeki Bük ve Rahmi Aktaş'ın fotoğraflarının yer aldığı çeşme, Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıldönümünde açıldı. Sağlık Mahallesi'ndeki İzzet Baysal Devlet Hastanesi önünde yaptırılan çeşmenin açılışına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Adem Evcil, ülkücü gençler katıldı.

“Gururlandım”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Başkan Yılmaz, “Coğrafya itibariyle çok önemli bir coğrafyayız. Şehit kanlarıyla kazanılmış olan bu coğrafyada dik durmak ve birlikteliği sağlamak durumundayız. Şu anda sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Ancak şehitlik inancımız gereği çok önemli bir makam. Bu makama sahip çıkan İslam dünyasındaki en önemli ülke Türkiye'dir. Şehitler Günü'nde böyle bir çeşme yapılması konusunda gururlandım. Eğer şehitlerimize sahip çıkar ve birlik beraberliğimizi korursak, kurduğumuz medeniyetin devamlılığını sağlamış oluruz" dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek çeşmenin açılışı yapıldı.

“YILMADAN, YORULMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil ise şöyle konuştu; “Onların bayrağı yere düşürmemek için "Allah Allah" nidalarıyla ölüme adeta koşarak gittiklerini unutmayacak ve şanlı Türk Bayrağı'nı daha yükseklerde dalgalandırmak, indirmek isteyenlerin karşısında da çelik gibi durmak için yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz. Gerektiğinde Seyit Onbaşı, Ezineli Yahya Çavuş, Yozgatlı Mustafa ve daha pek çok kahraman şehidimiz misali bizlerde gözümüzü kırpmadan vatan savunması için canlarımızı feda edeceğiz. Bu vesile ile 101. yıldönümünü heyecanla ve gururla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunması noktasında kanını toprağa akıtıp canlarını vererek şehadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Son olarak bu kutlu günde böyle bir hayır yapmanın gururu içindeyiz. Şehit ağabeylerimizi bizler yaşadıkça asla unutturmayacağız. Fırat kardeşimizi, Ziya kardeşimizi, Zeki ağabeyi ve nicelerini. Şehitler çeşmesi yapımında bizlere destek veren MHP belediye meclis üyemiz Sayın Ercan Üsküp beye, çeşmemizin inşası için yer gösteren sayın belediye başkanımız Alaaddin Yılmaz Beye ve yardımları ile çeşmemizin yapımına destek olan hayırsever büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

  • ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM BİR ESER
  • ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM BİR ESER
3 yorum yapılmış
  • Nallhanl
    18 Mart 2016 • 12:21
    Tebrik Ederim
  • Yuksel14
    18 Mart 2016 • 15:57
    Güzel olmuş ülkü ocaklarının emeğine sağlık..inşallah.hor kullanmazlar..
  • bolluuemine
    19 Mart 2016 • 09:26
    Sizin gibi vatanını sevenler oldukça bu vatan suriye gibi olmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.