VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VATAN SİZE MİNNETTAR...

18 Mart 2016

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tevcihi Gazi Piyade Komando Uzman Çavuş Özer’e verilen ile Devlet Övünç Madalyası Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından verildi.

Bolu Valiliği’nde düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Vekili Albay Aziz Çetinkaya, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ile Piyade Komando Uzman Çavuş Özer Bay'ın ailesi katıldı.

“GÖSTERMİŞ OLDUĞU FERAGAT VE FEDAKARLIKTAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM”

Devlet Övünç Madalya Tevcihi takdimi öncesinde konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, “Halen bölücü terör örgütüne karşı güvenlik güçlerimiz, polisimiz, askerimiz büyük bir fedakarlıkla mücadele ediyor. Ben bu mücadelede yer alan tüm kardeşlerimize Allah'tan yardım diliyorum. Bugün de 2012 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü ile mücadele ederken yaralanan Özer Bay kardeşimize devletimizin, milletimizin şükran duygularını ifade etmek üzere bu madalya takdim törenini gerçekleştiriyoruz. Ben kendilerine Türkiye Cumhuriyeti ve milletimiz adına göstermiş olduğu feragat ve fedakarlıktan dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Kendilerine eşi ve çocukları ile birlikte bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk, huzur dolu günler diliyorum” ifadelerine yer verdi

“VATAN SAĞOLSUN”

Piyade Komando Uzman Çavuş Özer Bay ise, “Gurur duyduk her zamanki gibi hilal ile haçın savaşı devam ediyor. Gazilerimiz ve şehitlerimiz gelmeye devam ediyor maalesef. Vatan için ayağımız feda olsun dedik. Canımızda feda olur. Vatan sağolsun” ifadelerini kullandı.

Gazi Özer Bay, 05 Eylül 2012 tarihinde, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girdiği çatışma sonucunda yaralanarak gazilik ünvanı verilmişti. Mart 2015 tarihinde şehit yakınları ve gazilere tanınan istihdam hakkından yararlanarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari Mali İşler Biriminde Bilgisayar İşletmeni olarak memuriyet hayatına başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.