VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ'DE TÜRK BAYRAĞI KRİZİ

14 Mart 2016

..................................

A.İ.B.Ü Öğrenci Konseyi Ankara'da yaşanan ve 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı üzerine Güzel Sanatlar Fakültesine Türk Bayrağı asmak istedi. Fakültenin yetkili kişileri ise buna müsaade etmedi.

A.İ.B.Ü Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı, Ankara’da yaşanan terör saldırısına tepki amaçlı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Türkiye bayrağı asmak istedi. Fakültenin dekanı, sekreteri ve diğer yetkili kişileri ise konseyin bu anlamlı hareketine engel olup bayrağı astırmadılar.

“DAHA SÖYLEYECEK SÖZ YOK”

Bunun üzerine Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı sosyal medya hesabı üzerinden bu olayı protesto ederek şu ifadeleri kullandı; “ Kıymetli saygı değer halkımız ve öğrencilerimiz.  Hepimizin bildiği Ankara’da ki hain saldırıdan ötürü birlik ve beraberliğimizi simgelemek için bu gün yaklaşık saat 14:00 sularında Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üst katına Türk Bayrağı’nı astık. Fakat fakülte yetkilileri bu omzumda ki bayrağımızı asamayacağımızı söyleyerek bayrağı indirdiler. Daha söyleyecek bir şeyim yok takdiri sizlere bırakıyorum.”

 

6 yorum yapılmış
  • Sinirli
    14 Mart 2016 • 11:34
    Yazıklar olsun biz bu bayrak için yaşamıyormuyuz?doguda patlayan bomba icşn ölen onlarca leş için benim bayragımı yarıya indırdıler.bizim vatandaşlarmız ölüyor yas bile ilan edilmedi.gercekten tek söylenecek kelime vatan bizim bayrak bizim istedigimiz yerde o ulu bayrağımızı her yerde dalgalandırırız
  • Fatih
    14 Mart 2016 • 23:11
    O fakülte yetkililerini bizzat kendim ziyaret edeceğim. Sen merak etme. Sen doğru olanı yapmışsın.
  • Ceyda
    15 Mart 2016 • 01:30
    Sinirli, Ben de asabiyim, O Bayrak sizin gibilerin rantiyesi için kıullanılmaz. O Bayrak kutsaldır, o Bayrağı izinsiz, eşkıya gibi her yere asmaya tevessül eden o provokatör zat önce okulunu bitirsin ve 17.03.1985 tarih ve 18697 sayılı Bayrak asma kanununu okusun ondan sonra provokatif hareketler yapsın. Dekanlık yönetimi Şanlı Bayrağımızı, o provokatörün kirli emellerine alet ettirmedikleri için teşekkürler. Dekanlık yönetimindeki idarecileri herkes ve BOLU'muz
  • Serdar
    15 Mart 2016 • 04:27
    Bu bizim bayrağımız türk milletinin bayrağı burasıda türkiye bu memlekette bu bayrak yerden başka heryerde olabilir.KİMSE BU BAYRAĞİ İNDİREMEZ.
  • ULUBEY
    15 Mart 2016 • 05:15
    Ceyda denilen şahsiyet...Ettiğin lafa dikkat etde konuşşş..O bayrak türkiye topraklarında heryere asılır..İzin istenmez..Siz gibi köpekler yüzünden bu hale geldik....Ettşğin lafa dikkat et....O bayrak göklerde dalgalanacak...YERİ ÖNEMLİ DEĞİL..İZİNE FALAN DA GEREK YOKTUR.
  • ULUBEY
    15 Mart 2016 • 05:18
    aYRICA Ceyda denilen şahsiyet..Az önce yazdığımı editr yayınlarmı bilmiyorum ama seni bir gram bile ilgilendirmez o çocuk okulu bitirip bitiremeyeceği...O çocuk vatan için bişeyler yapmaya çalışmış...Laflarına dikkat edeceksin......Bu bayrak sadece onun hepimizin istediğimiz yerede asarız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.