VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE O HAİN....

14 Mart 2016

Ankara’nın kalbi Kızılay’da dünkü bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Seher Demir olduğu iddia edildi

37 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren kişinin, ilk bulgulara göre, Balıkesir Üniversitesi’nde Turizm Otelcilik bölümünde okuyan Seher Çağla Demir olduğu belirlendi. Demir'in bir dönem Cumhuriyet Gazetesi'nde çalıştığı iddia edildi. 

PKK ÜYELİĞİNDEN YARGILANDI

Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan Demir, 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan da yargılanıyordu.

DAVA ERTELENMİŞTİ

Demir ile birlikte Hamide Saklı, Kader Saklı, Süreyya Saklı isimli üç kardeş ve Yeşim Akyürekli adlı üniversite öğrencisinin son duruşması Aralık 2015′te yapılmış ve dava karar için ertelenmişti. Davada Demir'in avukatlığını HDP'li Hüseyin Boğatekin yapmıştı.

CUMHURİYET GAZETESİ İÇİN MUHABİRLİK YAPTI İDDİASI

Sosyal medyada Seher Çağla Demir'in, terör suçundan serbest kaldığı dönemde Cumhuriyet gazetesi için serbest muhabirlik yaptığı iddia edildi.

3 yorum yapılmış
  • krolu
    14 Mart 2016 • 14:10
    Siyaseten politik olarak yenemediğinizi terörlemi yeneceksiniz!? Bomba patlatıyorlar terör eylemi yapıyorlarsa bilin ki ülkede bir şeyler iyi gitmeye başlamış, Birileri bundan çoook rahatsız olmuş ve ellerinden de başka da birşey gelmiyor demektir.Amaçlarına ulaşamayacak ve Yenilecekler kendi çukurlarına da gömülecekler.
  • Cakir
    14 Mart 2016 • 16:07
    Siz ne kadar hayvan misiniz ya kopek bile yemel yedigi kaba pusletmiyor siz burda ye ic oku gez gel canli bomva ol devlete karsi cik kopek pislik adi insan cehennemde yan hic cikamads oradan ne sucu vardi 37 madum insanin kahrolun hepinuz adiler soysuz
  • Sena
    15 Mart 2016 • 01:24
    Allah belanızı versin böylelerine hapis değil idam verilmeli seref siz 37 kez patlattılar seni her ölümüne sebeb oldugun insanlarını vebali ni hayatın boyunca yaşa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.