VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA

14 Mart 2016

....................

Karaçayır Mahallesi’nde Nikah Salonu’nun 100 metre ilerisinde bulunan ve sürekli kazaların meydana geldiği kavşakta iki otomobilin kavşakta çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza Karaçayır Mahallesi Eflatun Sokak'ta bulunan kavşakta meydana geldi. Karaçayır istikametine giden Celaleddin Yaman yönetimindeki 14 GA 466 plakalı otomobil, yan yoldan hızla çıkan Yunus Kayalı'nın kullandığı 14 EU 920 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında otomobiller etrafa savrulurken, 14 GA 466 plakalı otomobilde bulunan Canan Yaman yaralandı. 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yaman’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA
  • YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA
  • YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA
1 yorum yapılmış
  • Gl
    14 Mart 2016 • 11:14
    8 yolun birleştiği bir kavşak ve trafik lambasının en gerekli olduğu yerlerden bir tanesi burası. Haftada, bilemediniz 15 günde bir kaza oluyor bu yolda. Bu yol üzerinde okullar var. Öğrenciler her gün bu yolu kullanıyor. Tedbir, önlem alınması için illa ki cana mı zarar gelmeli ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.