VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANKARA'DA TERÖR SALDIRISI

13 Mart 2016

Ankara Kızılay Güvenpark'ta çevik kuvvet polislerinin beklediği alanda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın metro çıkışına yakın olduğu ve bazı araçların yandığı görüldü. Çevrede ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. İlk belirlemelere göre saldırıda 25 vatandaşımız hayatını kaybederken, 75 vatandaşımızın da yaralandı.

 

ÇOK SAYIDA ARAÇ VE OTOBÜS ZARAR GÖRDÜ

Ankara'nın birçok bölgesinden duyulan patlama nedeniyle çok sayıda araç ve belediye otobüsü de zarar gördü. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılıyor. Güvenlik güçleri patlamanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemi aldı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak görgü tanıklarının ifadesine göre, patlamaya bomba yüklü araçla gerçekleştirilen bir saldırının neden olduğu belirtiliyor.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • Nallhanl
    13 Mart 2016 • 10:41
    İnşallah Hayatını Kaybeden Olmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.