VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

11 Mart 2016

Bolu Belediyesi, ‘Sahaya çıkıyoruz’ sloganı ile start verdiği yeni dönem çalışmalarından önce 2015-2016 yılları arasında filosuna dahil ettiği sıfır kilometre 71 adet aracın tanıtımını gerçekleştirdi. Karaçayır Semt Pazarı alanında gerçekleştirilen ve araçların tamamının yer aldığı tanıtım organizasyonu vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Dev tanıtım törenine, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, İhsan Ağcan ve Ekrem Çetinkaya, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

“Bu bir başarı öyküsü ise bunu asıl sahibi Bolululardır”

Törende bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi’nin geldiği bu noktaya Bolu halkının desteği ile geldiğini belirterek, “Bu sene yeni çalışma sezonuna tam hazır vaziyetteyiz. Çok devasa bir araç filomuz olduğunu görüyorsunuz. Bu noktaya gelmek çok kolay olmadı ve geldiğimiz bu noktadaki asıl kahramanlar sizlersiniz. Eğer Bolu halkı tek başına iktidar olarak bir partiyi iktidara getirmemiş olsa ve bizlerde onun gücünü arkamızda hissedemesek, milletvekillerimizin gücünü Ankara’dan bizlere destek olarak hissetmesek ve sizlerden gelen destekle belediye başkanlığı görevine gelmesek bu aşamalara gelmemiz çok zor olurdu. Onun için bu bir başarı öyküsü ise bunu asıl sahibi Bolululardır” şeklinde konuştu.

“Göreve geldiğimizden geri hiç bahane üretmeden çalıştık”

Yılmaz, “İşçimiz, memurumuz, mühendisimiz, müdürümüz ve başkan yardımcılarımız ile birlikte bir ekip çalışması içerisinde 12 yıl önce çalışmaya başladığımızda, Bolu’da bütün gelirinin % 95’inden fazlası personele giden ve hareket kabiliyeti olmayan ve maaş ödemekte bile zorluk çeken bir belediyeyi devir almıştık. Ama hiç bahane üretmedik çünkü geleceğimizi görüyor ve geleceğimize bu umutlarla bakacak ekip arkadaşlarımızla beraber çok yoğun bir çalışma içerisinde adım adım hedefe ulaşacağımızı biliyorduk. Çünkü arkamızda Bolu vardı ve arkamızda, milletvekillerimiz vardı ve en önemlisi tek başına bir hükümet vardı. Netice itibariyle Bolu Belediyesi bu süreç içerisinde gelirlerinin %95’i personele giden bir belediyeden, taşeron dahil personel giderleri %17’ye düşen bir belediye olmuştur. Türkiye’de bu noktaya gelebilen bir başka belediye olmadığını da ifade edebilirim. Tabi biz bu kotaya gelirken hiç boş durmadığımızı da biliyorsunuz”

Başkan Yılmaz’a konuşmasının ardından Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, teşekkür plaketi takdim etti. Konuşmaların ardından bütün protokol üyeleri kürsüye çıkarak dua etti ve temsili açılış kurdelesi keserek araçları inceledi.

6 yorum yapılmış
  • kaema
    11 Mart 2016 • 09:03
    araba var ama yol yok maalesef
  • SEBENLI
    11 Mart 2016 • 09:15
    KIMIN TOPRAGI KIMIN BASKANI HELEL SANA BASKANIM BASARILARININ DEVAMINI DILERIM BIZ HERZAMAN YANINDAYIZ
  • Feyyazztop
    12 Mart 2016 • 01:31
    Başkan'ımı kutluyorum gerçekten özveriyle çalışıyor kafasına koyduğunuda yapıyor yolun açık olsun sn başkanım
  • isatanrverdi
    12 Mart 2016 • 03:22
    başkanım başarıların devamı nı bekliyoruz bir bolu lu olarak.Başkanım artık sahaya çıkma zamanı yürü be seni kim tutar
  • alihan
    13 Mart 2016 • 03:52
    Gövde gosterisi çalışmakla olur,yollara bir bakın, rezalet.
  • misafir
    14 Mart 2016 • 00:17
    araba çok yollar berbat çokmu zor bu yolları yapmak türkiyenin yolları bitti bolunun bitmedi az konuşun çok iş yapın başkanın ekibi pek becerikli değil gibi. bunlar boluyu arabalarıyla gezmiyormu acaba. birde bolnun dışına gidinde etrafa bir bakın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.