VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE'NİN LAPTOP DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR

7 Mart 2016

Eğitime yüzde 100 Destek Projesi kapsamında üniversite kazanan Bolulu bütün gençlere laptop hediye eden Bolu Belediyesi, bu kez de bu yıl üçüncü defa yüksek lisans kazanan öğrencilere ve yine bu yıl ilk defa açık öğretim lisesinden mezun olarak üniversite kazanan öğrencilere de laptoplarını 11 Mart 2016 Cuma günü hediye ediyor.

Bolu Belediyesi, Eğitime yüzde 100 Destek projesi kapsamında Bolu Merkez’deki lise ve dengi okullardan mezun olup 4 yıllık üniversite bitirdikten sonra 2015-2016 eğitim - öğretim döneminde yine herhangi bir üniversitenin yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptırmış öğrencilere ve açık öğretim lisesinden mezun olarak 4 yıllık örgün öğretim bir üniversite kazanan öğrencilere de laptop hediye ediyor.

2015-2016 eğitim - öğretim döneminde üniversitelerden herhangi birinin yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptırmış öğrencilere ve yine aynı dönemde açık öğretim lisesinden mezun olduktan sonra 4 yıllık herhangi bir örgün öğretim üniversiteye kayıt yaptıran tüm öğrencilere laptoplarının dağıtım töreni, 11 Mart 2016 Cuma günü Saat: 11.00’da Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

2 yorum yapılmış
  • pcsatanlar
    7 Mart 2016 • 12:50
    sahibinden.com da belediyenin verdigi pc yi satan bir arkadaş var.
  • Bolulukrolu
    21 Şubat 2018 • 12:22
    Pc ihtiyacı olan veya olmayan sadece bolu nufusuna kayıtlı boluda lise okuyan ve gecen sene universiteyi kazanan ogrencilere bedava hediye edilmiştir. Öğrenciler ihtiyaçlarına göre hediye edilen bir urünü kullanabilirler cünkü bilgisayarlarin uzerinde hediyedir satilmaz ibaresi yoktur ister satar ister atar ister yakar bundan sanane yarasi olan gocunur art niyetli medyaya ve bu konuyu gundem yapan tum art niyetli insanlaradir sozum şimdi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.