VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSEYİN İKA KIZILAY GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY....

6 Mart 2016

Bolu Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka, 3 Nisan'da yapılacak Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu'nda genel başkanlık için aday oldu.

Hüseyin İka yaptığı basın açıklamasında, "Kızılay'ın maddi manevi her gücünün bağışçılarımızın bizlerden beklentileri doğrultusunda ve başka kaynaklara aktarılmadan tüzüğümüze ve devletimizin hedeflerine uygun kullanılmasını sağlamak istiyoruz. Kızılayımıza gücünü veren şubelerden gelen ve Kızılay geçmişi olan insanlarımızın sahip çıkmasını sağlayarak verimliliğini artırmak istiyoruz. Yıllarca Kızılayımızda görev yapan personelimizi mağdur etmeden gece gündüz kar kış demeden dünyanın dört bir yanında görev yapan yol ve mesai arkadaşlarımıza hak ettikleri değeri vermek, atama ve görevde yükselmelerde Kızılaycılık geçmişi aramak ve diğer kurumlarda kendine yer bulamayan Kızılay'ı ancak internetten inceleyerek kuruma gelmiş kişileri baş tacı etmemek istiyoruz” dedi.

GEÇMİŞİNDE YAPTIKLARINI SIRALADI

İka, Türk Kızılay'ı Olağan Genel Kurulu'nda genel başkanlık için aday olduğunu açıklayarak şöyle devam etti:

"Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanlığı'nda halkımıza beş yıldır hizmet vermekteyim. 25 yıllık hekimim ve genel cerrahi uzmanı olarak çalışmaktayım. Mesleğimde 2008-2012 yılları arasında yaklaşık beş yıllık bir başhekimlik geçmişim var. Başka STK'larda başkanlık geçmişim ve üyeliklerim bulunmakta. Ayrıca Bolu'da belediye başkan yardımcılığı ve belediye meclis grup başkan vekilliği görevlerini üstlendim. Türk Kızılayı'nın Nisan ayının başında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu'nda genel başkanlığa adayım."

2 yorum yapılmış
  • Ahmet
    6 Mart 2016 • 12:18
    Sanki bulunmaz hint kumaşisin isini yap (hekimliği) ni siyaset yapma balıklar uçamaz yani h.ika
  • Karacasulu
    6 Mart 2016 • 22:59
    Bolu nun bu meşhur doktorları birde bas bas bağırırlar Meme kanserinde erken teşhis önemlidir diye. Haram olsun hakkımı onlara helal etmiyorum. O aldıkları bıçak paralarının bile hesabını veremeyecekler öbür tarafta. Ve diyorum ki Allah bu vicdansızlara fırsat vermesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.