VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PEŞ PEŞE ACI HABERLER...

4 Mart 2016

Türkiye güne peş peşe acı haberlerle uyandı. İlk olarak Mardin’in Nusaybin ilçesindeki saldırıda 2 asker şehit olurken, 35 kişi yaralandı. İkinci acı haber ise Şırnak’ın İdil ilçesinden geldi. İdil’deki hani saldırıda 2 askerimiz şehit oldu.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristler Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bitişiğindeki lojmanlara bombalı araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis şehit olurken, polis ve lojmanlarda oturan sivillerin de aralarında olduğu 35 kişi yaralandı.

İKİNCİ HAİN SALDIRI

İkinci hain saldırı Şırnak’ın İdil ilçesinde meydana geldi. Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 2 asker şehit oldu. İlçede PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçlerince 18 Şubat'ta başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.