VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 3 MART PERŞEMBE

3 Mart 2016

Bolu'da vefat edenler, rahmet diliyoruz...

1- Mudurnu İlçesi Sürmeli Köyü halkından Merhum Nazif ÇETİN’ in eşi, Ramiz ÇETİN, Mehmet ÇETİN ve İsmail ÇETİN, Sabire ŞEKERCİ. Fatma YALÇIN ve Akhanım ÇAYKENARLI’ nın annesi; Şükriye ÇETİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi 3 Mart Perşembe günü öğlen namazından sonra Mudurnu Sürmeli Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Saat:10:00 da TOKİ Memur-Sen den otobüs kaldırılacaktır.

2- Çayır Köyü halkından Merhum Hacı İsmail NAİR'in eşi, Fatma ÇİÇEK ve Müyesser MERT'in annesi; Emine NAİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karaçayır Mahallesi Baysal Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çayırköyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Kıbrıscık İlçesi Kızılcaören Köyü halkından Fadime GÖKDEMİR'in eşi, Emekli Öğretmen Mehmet GÖKDEMİR, Nurhan, Türkan ve Hatice'nin babası, Emekli Öğretmen Zeliha Nezaket GÖKDEMİR'in kayınpederi; Durmuş GÖKDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Kızılcaören Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 13:00 de Karaçayır Mahallesi Siteler Camii Önünden araç kaldırılacaktır.

4- Seben İlçesi Bozyer Köyü sakinlerinden Merhum Hasan AKKAYA'nın eşi, İrfan ve Durmuş AKKAYA ve Sabahat ORUÇ'un annesi, Nurettin ÖZÇELİK'in ablası, Mehmet ORUÇ'un kayınvalidesi, Ufuk, Şafak, İlhan AKKAYA ve Hikmet YILMAZ'ın babannesi, Cemil ve Melahat AKKAYA'nın yengesi; Zehra AKKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Bozyer Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir

5- Taşoluk Köyü halkından Merhum Hacı Salih ÖZDEMİR'in eşi, Cezmi, Nami ve Niyazi ÖZDEMİR'in annesi; Hatice ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 

Cenazesi bugün Taşoluk Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6- Gerede İlçesi Kazanlar Köyü halkından Kemal BİRGÖREN'in eşi, İbrahim ve Salih BİRGÖREN'in anneleri, Tevfik BİRGÖREN'in yengesi, Zeyneti BİRGÖREN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Kazanlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 7- Gerede İlçesi Aktaşkurtlar Köyü halkından Muammer YILDIRIM'ın babası; Hacı Durmuş Ali YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaşkurtlar Köy Camii'nde  kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra  köy mezarlığına defnedilekcektir.

1 yorum yapılmış
  • SeherGlen
    3 Mart 2016 • 01:58
    Allah rahmet eylesin Başımız sağ olsun mekânları cennet olsun Allah sabırlar versin Amiiiin Amiiiin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.