VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTANEDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

2 Mart 2016

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi yönetimi, bünyesindeki hastanelerde, engelli, yaşlı ve hamile hastalar için yardım çağrı butonunu hayat geçirdi. Butona basarak yardım çağrısında bulunan hastalara, hastane işlemleri ve tedavi süresince sağlık personelleri aracılığıyla, refakat etmeyi sağlayan uygulama ile engelli, yaşlı veya hamile hastaların hizmet erişiminde yaşayabilecekleri sıkıntıların önüne geçilmesi hedefleniyor.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi yönetimi örnek bir uygulamayı daha hayata geçirerek, hastane bünyesindeki Köroğlu Ünitesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’ne gelen engelliler, yaşlılar ve hamileler için yardım çağrı butonu kurdu. Hastane girişlerine, polikliniklere, acil servislere ve diğer hizmet noktalarına yerleştirilen butonlara basarak yardım çağrısında bulunan, engelli, yaşlı veya hamile hastanın yanına ulaşan hastane çalışanı personel, tedavi süresince ve hastane işlemleri boyunca hastaya refakat edecek.

“ANINDA TESPİT EDİLECEK”

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Muhammed Emin Demirkol, uygulamaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Demirkol, “Engelliler, yaşlılar ve hamilelerin, hastane girişlerine, polikliniklere, acil servislere ve çeşitli noktalara yerleştirilen yardım çağrı butonlarına basmaları üzerine, sistem devreye giriyor. Sistemin yönetildiği ana kumanda merkezi çağrının nereden geldiğini bilgisayarlı sistem sayesinde sadece birkaç saniyede tespit ediyor. Ardından görevli bir personel harekete geçiyor, yardım çağrısında bulunulan ve bilgisayarlı sistemle tespit edilen alana gidiyor. Yardım çağrısında bulunan engelli, yaşlı veya hamile hastanın yanına ulaşan personel, tedavi süresince ve hastanedeki tüm işlemleri boyunca hastaya refakat ediyor. Sağlık personellerimiz yardım alan hastanın ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini alıp, ünitemizden ayrılıncaya dek kendisine yardımcı oluyor” dedi. 

  • HASTANEDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA
  • HASTANEDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA
1 yorum yapılmış
  • emineyardmc
    3 Mart 2016 • 12:04
    Çok güzel bir uygulama. Yönetimi, başhekimi, bunu düşünenleri tebrik ediyorum. nereden nereye geldi hastanelerimiz. bolumuza daha iyisi yakışır. tebrikler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.