VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MAÇA ÇIKMAYA HAZIR TAKIM GİBİYİZ"

2 Mart 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak maça çıkmaya hazır bir takım gibiyiz. Her şeyimiz hazır ve bahar dönemimi bekliyoruz. Havalar düzelir düzelmez yoğun bir tempoyla yıl sonuna kadar bütün Bolu’nun üst yapı çalışmalarını bitirmiş olacağız” dedi.

Bolu merkezde bulunan 43 mahallesinin muhtarıyla bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bahar ayıyla birlikte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, “Belediye olarak adeta maça çıkmaya hazır bir takım gibiyiz. Her şeyimiz hazır. Havalar düzelir düzelmez yoğun bir çalışmanın içerisine girerek inşallah bu yılsonuna kadar Bolu Merkez’de bulunan karış karış her alanda yol, parke taşı, kaldırım gibi tüm çalışmaları bitireceğiz. Bu konuda hem ekip hem malzeme hem de ekipman olarak kendimize güveniyoruz” diye konuştu. 

BÜZ FABRİKASI KURULUYOR

Konuşmasının devamında Bolu Belediyesi’nin kurduğu yeni büz fabrikası ve bu yıl gerçekleştirilecek yeni kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Yılmaz, “Ayrıca yeni bir çalışmayı da bu yıl içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Yeni kurduğumuz büz fabrikasında üretimlere başladık. 120’lik büz üretiyoruz ve bu büzlerle Bolu’nun kuzeyi ile güneyinin kanalizasyonunu birbirinden ayıracak ve kuzeyde yeni bir hat yapıp direk atık su arıtma tesisine bağlayacağız. Bu sayede ani yağmurlarda veya doğa olaylarında bir sıkıntı yaşamayacağız. Bu hat için gerekli olan büzleri en yakın Ankara’dan alsaydık buna vereceğimiz nakliye parası Bolu’da kuracağımız fabrikanın maliyetinden daha çok olacaktı ve bu sebeple biz de belediyemiz bünyesinde son derece modern bir büz fabrikası kurduk. Bu fabrika hem bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak hem de bölgenin en modern ve en iyi fabrikası olarak diğer illere de üretim yaparak beledimize yeni bir gelir sağlayacak” dedi.

1 yorum yapılmış
  • bolu
    2 Mart 2016 • 09:42
    Aşağı soku Mah doğalgaz istiyorum biran önce gelsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.