VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ'DAN ÇOK AĞIR SÖZLER....

1 Mart 2016

.............................

CHP eski Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, facebook hesabından, MHP’nin efsane lideri Alparslan Türkeş için “Katil ve cani” ifadelerini kullanınca ülkücüler ayağa kalktı. Yıkılmaz, bir süre sonra özrü dileyerek paylaşımını sildi.

CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın meclis kürsüsünde Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’e, “Siyasi dönek” demesi ve yaşanan tartışmalar sonrasında, Bolu CHP eski Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz facebook hesabından skandal sözlere imza attı. Yıkılmaz, “Alparslan Türkeş değerli bir siyaset adamıydı’ cümlesi boş bulunup kürsü heyecanı ile söylenmiş sanırım. Nasıl bir değer katmış siyasete anlamadım? Yüzlerce devrimcinin kanı ellerinde olan bir katildir, CIA’nin eğittiği profesyonel canidir. Babanız katildi, sen ve kardeşiniz döneksiniz dese neyse!’ ifadelerini kullandı.

MURAT YAPICI VE ADEM EVCİL’DEN SERT TEPKİ

Hüseyin Yıkılmaz’ın bu sözlerine ilk önce MHP eski Milletvekili adayı doktor Murat Yapıcı sert tepki gösterdi. Yıkılmaz bir süre sonra paylaşımını kaldırdı. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil facebook hesabından ise, “Şanımız şerefiniz Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş'e reklam kokulu ağzıyla zehir saçmaya çalışan Hüseyin yıkılmaza soruyorum devrim nedir? Devrimci kimdir? Devrimcilik namı diğer komünist devrim, ruh ve seciye bakımından soysuzlaşmış milletsiz binlerce casusu bulunan bir Moskof emperyalizmidir. Bundan dolayıdır ki Türk milliyetçiliği ile devrimcilik hiçbir zaman barışmayacak ve başı ezilene kadar mücadele edilecektir. Moskofçuluğa müsamaha mı? Asla! Müsamaha bir gaflet hatta ihanettir. Türkiye de bir devrim olacaksa o da ülkücü devrimdir”

“HAİNLİKLERİNİ BAŞKA TÜRLÜ NASIL ÖRTBAS EDECEKLERDİR”

“Hüseyin Yıkılmaz anlaşılan birkaç gün önce pkk yayın organı olan İMG TV’nin konuğu olan Can Dündar'ın belgeselini çok izlemiş. Vatan haini olanlar elbet vatanseverleri suçlayacaktır. Yoksa hainliklerini başka türlü nasıl örtbas edeceklerdir. Son olarak sözde CIA ajanı olarak suçladığı başbuğumuzun kim olduğunu neyin mücadelesini verdiğini ve Türk milliyetçili fikrini öğrenmesi için hüseyin yıkılmazı ocağımıza davet ediyorum. Davet etmek adettendir, icabet etmek şerefine kalmış”

 

 

3 yorum yapılmış
  • kckbolulu
    29 Şubat 2016 • 22:36
    Hüseyin yıkılmaz sen git kendi partinle uğraş, siyaseten başka konular bul..
  • ibrahim
    29 Şubat 2016 • 23:29
    Hadsiz ve gereksiz insan sen kimsin git hdpkk ile takıl azindan cikani kulagi diymazsa bieyerlerinden duyururlar...
  • Bolulu
    1 Mart 2016 • 04:14
    chp liler biraz uslublarına dikkat etsinler sayın Türkeş doğru olanı yapmıştır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.