VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİGARA BAHANESİYLE KAÇTI

29 Şubat 2016

Bolu’da tedavi için hastaneye götürülen mahkum sigara içmek bahanesiyle dışarıya çıkarak görevlilerin bir anlık dalgınlığından yararlanıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu T Tipi Cezaevi’nde yatan 32 yaşındaki Baki Ç., rahatsızlanınca cezaevi görevlileri tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi’ne getirildi. Gardiyanlarla birlikte hastanenin acil servisinde muayene sırasını bekleyen mahkum Baki Ç., gardiyanlardan sigara içmek için izin istedi. Görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanan mahkum, Köroğlu Devlet Hastanesi’nde Acil Servis kısmından dışarı çıktı. Mahkum Baki Ç. gardiyanların dalgınlığından yararlanarak kaçtı. Şahsın ceza süresinin 2 ay sonra biteceği, cezaevinde rahatsızlandığı için Köroğlu Devlet Hastanesi Acil Servis’ine getirildiği öğrenildi.

3 yorum yapılmış
  • abdullahtekmen
    29 Şubat 2016 • 07:25
    İnfaz koruma memurlarının açık ceza infaz kurumlarından firar eden mahkumları yakalama görevi yoktur bu görev silahlı kolluk kuvvetlerinin görevidir.i.k.m.lerin göreve ivedi şekilde kolluk kuvvetlerine ve kuruma bildirmektir.
  • arastiripyazin
    1 Mart 2016 • 06:27
    Arastirmadan yazip ciziyosunuz.. arkadas bu acik cezaevinin mahkumlari yanlarinda jandarma ya da infaz koruma memuru olmadan 3 ayda bir 1 hafta kendi baslrina izne gidiyorlr. Hastaneye kendileri gidebiliyorlr.. universiteye kendileri gidebiliyorlar..neyin kafasini yasayip yaziyorsunuz reyting ugruna yalan haber yapmayin. Bi anlik dalginlik vs.. ucuz habere altin kaplama yapiyosunuz
  • tarafsizgazeteci
    1 Mart 2016 • 08:05
    Elestiri kaldiramiyacaksaniz kapatin gazeteyi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.