VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACILI AİLENİN GÖZYAŞI DİNMİYOR

29 Şubat 2016

...........................

Bolu’da 3 kişi tarafından canice boğazı kesilerek öldürülen 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş’ün ailesi Bolu Gazetesi Editörü Caner Güngör’e konuştu. Acılı anne, “Biz Allaha inanan insanlarız. Ölümün Allahtan geldiğini biliyoruz. Fakat oğlumun bu derecede işkence yapılarak öldürülmesini hazmedemiyorum.  Oğlumun ağzı vardı dili yoktu” dedi. 
 

Geçtiğimiz hafta 3 şahıs tarafından darp edildikten sonra boğazı kesilerek toprağa gömülen zihinsel engelli Erhan Gümüş’ün ailesinin acısı dinmiyor. Anne Güllü Gümüş ve baba Ramazan Gümüş gözyaşları içinde evlatlarının arkasında ağıt yakıyor.
 

"HAYIRSEVERLDEN YARDIM BEKLİYORLAR"
Erhan Gümüş’ün annesi Güllü Gümüş, “Biz Allaha inanan insanlarız. Ölümün Allahtan geldiğini biliyoruz. Fakat oğlumun bu derecede işkence yapılarak öldürülmesini hazmedemiyorum.  Oğlumun ağzı vardı dili yoktu. Daha bugüne kadar karşımızdan en ufak laf söylemedi. Böyle bir insanı çırılçıplak soyup saatlerce işkence ederek öldürülmesini hazmedemiyorum.  O gariban insandan ne istediniz. Madem öldürecektiniz hiç olmazsa bu kadar işkence etmeseydiniz. Kafasına vura vura ağzında bir tane diş bırakmamışlar. Saatlerce çıplak vaziyette karda yatırmışlar. Allah bizim yaşadığımız acıları kat kat onlara yaşatsın. Biz aile olarak zaten geçimimizi zor sağlıyoruz. Burada 15 yıldır ahşap bir evde yaşıyoruz. Eşim 3 defa ameliyat olduğu için çalışamıyor. 3 aydan 3 aya Erhan’dan gelen engelli maaşı ile geçimimizi sağlıyorduk. Şimdi o parayı da kestiler. Artık şu an hayırsever vatandaşlarımızın yardımını beklemekten başka bir çaremiz yok” dedi.

YAŞADIĞIMIZ ACININ TARİFİ YOK”  
Geçirdiği beyin ameliyatları nedeniyle çalışamayan gözü yaşlı baba Ramazan Gümüş ise , “Yaşadığımız acıyı tarif etmenin imkanı yok.  Oğlumuz büyük acılar içinde hayatını kaybetti. Ben çalışamıyorum. Şu an bahçede ki 15 tavuğumuzdan aldığımız yumurtaları satarak yaşamaya çalışıyoruz. Şayet yardımseverler bize el uzatırsa Ordu’ya memleketimize dönmek istiyoruz. Burada her yerde oğlumuzun hatırası var. Eve dahi girmek istemiyoruz. Bolu halkından ileri gelenlerinden yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Tahsinzcan
    29 Şubat 2016 • 05:01
    Belediye başkanı acilen yardım etmelidir. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
  • Fatozdemir
    29 Şubat 2016 • 06:25
    Yardimci olsun bolu zengin leri yazık aileye
  • Necati
    29 Şubat 2016 • 11:31
    Bu aile koyumuzun Hayır severbirinin evinde oturuyorlar kira bedeli vs alınmadığı gibi çok iyi biliyorum erzaklarina elinden geldiğince imkanları ölçüsünde yardım ediyor tabiki yinede yardıma ihtiyaçları oluyordu. ...
  • Vatanda
    29 Şubat 2016 • 13:10
    Bu gariban aileye yardım edelim
  • melungeon14
    29 Şubat 2016 • 15:11
    iyi güzelde iş yok güç yok elin bolusunda ne işin var..taşı toprağı altınmı sandın..ordu gibi memleketin varken burda aç duracağına git memleketinde dur...madem gelmişsin biz Bolulu olarakta elimizden gelen yardımı yabacaz...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.