VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜFÜRLEŞME KAVGASINDA MASUM İNSAN ÖLDÜ

29 Şubat 2016

Düzce Çavuşlar Mahallesi’ndeki bir dernekte küfürleşme yüzünden çıkan tartışmada silahlar konuştu. İki tarafın silahla çatışmasında tek suçu dernek binasında bulunmak olan 2 çocuk babası bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 23.00 sırlarında Çavuşlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Çavuşlar Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneğinde küfürleşme yüzünden Bayram Ç. ile Ayhan S. arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Bayram Ç., dernekten ayrılarak bir süre sonra yine dernek önüne geldi. Belinden çıkarttığı silah ile kalabalık olan derneğe kurşun yağdırdı. Kurşunlardan 2’si dernekte bulunan Mehmet Z.’ye isabet etti.

 

KÜFÜRLEŞME KAVGASI İDDİASI 
Mehmet Z. kanlar içerisinde yere yığıldı. Küfürleşme yüzünden kavga ettiği iddia edilen Ayhan S.’de dernek içerinden Bayram Ç’ye kurşun yağdırdı. Çatışmaya giren taraflar olay yerinden hızla uzaklaşırken, ağır yaralı Mehmet Z. yakınları tarafından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. 
Ameliyata alınan Mehmet Z. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Z.’nin ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Haber verilmesi üzerine olayın yaşandığı derneğe çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi.


ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Cengiz Dursun silahlı çatışmanın olduğu derneğe gelerek çalışmaları yakından inceledi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı dernek çevresinde olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması yaparken, şüphelilerden Bayram Ç. ÇavuşlarTOKİ’deki evinde diğer çatışamaya giren Ayhan S. ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde silahı ile birlikte gözaltına alındı. Çatışmaya girerek Mehmet Z.’nin ölümüne neden olan Bayram Ç. ve Ayhan S. sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Çatışmada hayatını kaybeden Mehmet Z’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.