VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET AYDIN'DAN SERT SÖZLER

28 Şubat 2016

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, “Türk Milliyetçileri kimi zaman Metehan, kimi zaman Bilge Kağan, Kür-Şad, Kılıçarslan, Osman Gazi, Beyazıd olmuş, kimi zaman da Abdulhamit, Mustafa Kemal Atatürk, Nihal Atsız, Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli olmuştur” diye konuştu.

MHP İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılan MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, yaptığı konuşmada, “Tarih boyunca Türk milliyetçileri değişik şekillerde iç ve dış tehditlere maruz kaldı. Bu tehditler, kimi zaman devletlerimizin yıkılmasına neden olmuş kimi zaman, aramıza nifak tohumları sokarak fetret devirleri yaşamamıza neden olmuştur. Bu süreçte Türk Milliyetçileri kimi zaman Metehan olmuş, Bilge Kağan olmuş, Kür-Şad olmuş, Kılıçarslan olmuş, Osman Gazi olmuş, Beyazıd olmuş, Abdulhamit olmuş Mustafa Kemal Atatürk olmuş, Nihal Atsız olmuş Alpaslan Türkeş olmuş ve Devlet Bahçeli olmuştur” dedi.

“TSK’NIN EN MAHREM YERLERİNE GİRDİLER”

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir ideoloji partisi olduğunun aitını çizen Mehmet Aydın, “Bizim ideolojisi Türk Milliyetçiliğidir. Türk Milliyetçiliği Türk Milletinin tarihi kadar eskidir. Türk Milliyetçiliği her düştüğü zor durumda küllerinden tekrar doğmuştur. Türk Milliyetçiliği var oldukça Milliyetçi Hareket Partisi' de var olacaktır. Bugün ülkemizin yaşadığı sıkıntıda aynı niteliktedir. Bugün dış güçler ve yerli iş birlikçileri devletimizin tüm kurumlarına sızmışlar eğitim, sağlık, sistemimizden tutunda adalet sistemimiz dahi çökertilmiştir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin en mahrem bilgileri, kozmik odaları tarumar edilmiştir. En önemlisi özgür basınımızın sesi kısılmış muhalif olma hakkı elinden alınmıştır” dedi.

 “MHP BU DURUMA SESSİZ KALMAYACAK”

“Bu zararlı dış ve yerli güç odaklarının karşısında tek milli güç ve cephe kalmıştır. O güç Türk Milliyetçileridir. Türk Milliyetçileri, her daim kendisine Türk- İslam davasına inanmış bir nefer olarak kabul etmiştir. Partimizin yaşadığı süreci yakinen takip etmekteyiz. İl ve ilçe teşkilatlarımızda istişarelerimizi yapmaktayız ve gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. İlerleyen günlerde genişletilmiş istişare toplantısı yaparak tüm teşkilatlarımız ve üyelerimizle beraber yol haritamızı belirleyeceğiz.”

 “MİLLİYETÇİLERE DUYULAN İHTİYAÇ ARTTI”

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Kendirci de toplantıda birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Kendirci bu dönemde milliyetçilere olan ihtiyacın arttığını söyleyerek teşkilatların üzerine büyük yük bindiğini ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.