VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİLERLE TEKNİK HEYET KAVGASI....

27 Şubat 2016

Şanlıurfaspor ile Boluspor arasında oynanan maçın ardından basın mensupları ile Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ve teknik heyet arasında arbede yaşandı. Arbedeyi araya giren polisler engellemeye çalıştı.

Şanlıurfaspor ile Boluspor arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçın ardından basın açıklamasının yapılacağı salona gelen yerel basın mensupları, Tugay Kerimoğlu’nun basın açıklamasını protesto etmek istedi. Boluspor Teknik Direktörü Hamit Cihan’ın basın açıklamasının ardından protesto edileceğini duyan Tugay Kerimoğlu kapıyı açıp, “İyi günler” diyerek, geri çıkınca basın mensuplarının tepkisini çekti. Kerimoğlu’nun protesto etmek için yuhalayıp alkış çalan basın mensupları ile teknik heyet arasında arbede yaşandı. Teknik heyetteki bir görevlinin kendilerine küfür ettiğini iddia eden basın mensupları ile teknik heyet arasında arbede yaşandı. Küfürlerin havada uçuşup kapıların tekmelendiği olaya polisler müdahale etti. Soyunma odasına doğru ilerleyen basın mensuplarını polis güçlükle engelledi.

"BUGÜNKÜ YAPTIĞI HAREKET BİR HOCAYA YAKIŞMAZ"

Yaşanan olay sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, gazetecilere küfür edildiğini iddia etti. Olayın kaynağının basın mensuplarının sezon başından beri tesislere alınmaması olduğunu dile getiren Gülebak, “Basına bu güne kadar kimse küfür edememiştir ve edemez. Şanlıurfaspor bu memleketin aynasıdır ve Şanlıurfaspor’un üzerinde kimse yoktur. Bir antrenör yardımcısı çıkıp taraftara küfür ettiği halde Şanlıurfaspor yönetimi çıkıp bu arkadaşı daha burada durduruyorsa memlekete yazıklar olsun diyorum. Biz Şanlıurfa basını olarak niye tepki gösterdik; Sayın hocamız Şanlıurfa basınını tam 15 maç tesislere almadı ve yasak koydu. Biz sporun içinden gelerek hocamıza saygı gösterdik ve belki hocamızın taktiksel olayıdır dedik. Maalesef Şanlıurfa basınını küçük görmeye devam etti. Biz de en son Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak bu olayda arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu gösterdik ve tepkimizi gösterdik ama hocamız yine anlamadı. Şanlıurfaspor’umuzun çıkarı için 15 maç boyunca bunu yuttuk. Bugünkü yaptığı hareket bir hocaya yakışmaz. Şanlıurfaspor’un başında olan bir hocaya kesinlikle yakışmaz. Salona girmeden yardımcı hocası çok ağır bir şekilde küfür ederek salonu terk etmiştir. Şanlıurfa basını olarak bu konuda ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.