VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FIRSATLARI TEK TEK TEPİYORUZ

27 Şubat 2016

Boluspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Samsunspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından Şanlıurfa deplasmanından 1 puan çıkarttı. Kırmızı beyazlı ekibimiz iki haftada kaybettiği puanlarla ilk 2 şansını tamamen yok etti.

İki haftadır galibiyet yüzü göremeyen Boluspor, Şanlıurfa deplasmanında 2-1 öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Teknik Direktör FatihTekke'nin takımın başına geçmesiyle kazandığı Adana Demirspor maçıının ardından havaya giren Boluspor, o günden sonra galibiyete hasret kaldı. Evinde Samsunspor'a 2-0 kaybederek büyük avantaj yitiren Boluspor, 3 puan için gittiği Şanlıurfaspor deplasmanında maça iyi başladı. 13'de gelen Edinho'nun golüne 20'de Jansen penaltı golüyle karşılık verdi. İlk yarının bitimine saniyeler kala 45'te Kemal sahneye çıktı ve Boluspor soyunma odasına 2-1 önde girdi.

GALİBİYET HASRETİ 3 HAFTAYA ÇIKTI

İkinci yarıda farkı artırmak isteyen Boluspor, kalesinde beraberlik golünü gördü. 65'te Halil Çolak maça denge getirdi. Bu dakikadan sonra Teknik Direktör FatihTekke, önce Umut sonra da Jansen'i oyundan alarak skoru korumaya çalıştı. Orta alana yapılan Arif takviyesi de gol için yeterli olmadı. Şanlıurfaspor'un arka arkaya ataklarında kaleci ve savunma yerinde müdahalelerle gole izin vermedi. Boluspor, 90 dakika sonunda 2-2 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    27 Şubat 2016 • 06:15
    .. Yüksel Özdemir anca donuna yapar ha o ha ben..cüneyt hoca süperdi...şerefsiz yönetim cok biliyor ya....birde 2.yarı tıransfer yapıyor..hiç biri yaramaz...emre bitmis hala oyunda fortisi aldın piyasada yok..zaten iddamız yok bari oynat....yer belli 10.11. sıra
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.