VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİYASİ HAVAYI YUMUŞATAN ZİYARET

26 Şubat 2016

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP'li Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’ü makamında ziyaret etti.

 İl teşkilatıyla birlikte Mudurnu İlçe Danışma Toplantısı’na katılan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP’li Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Melih Demirci, AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Arıkan, Taşkesti Belde Başkanı Yusuf Mintaş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Arıkan da ziyarette hazır bulundu. Doğanay ve İnegöl sürpriz buluşmada bir süre sohbet etti.

DOĞANAY’DAN DESTEK İSTEDİ

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan İnegöl, yeni ilçe devlet hastanesi projesi başta olmak üzere yapımı planlanan ancak halen çözüme kavuşturulamayan bazı projeler olduğunu ifade etti. İnegöl, projelerin ilçe halkı için büyük önem arz ettiğini belirterek, bunun için Nurettin Doğanay’dan destek istedi.

 AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ise, “Mudurnu için her zaman elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Sorunların çözümü için elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.