VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUYUMCUNUN DAVASINA DEVAM EDİLDİ

25 Şubat 2016

Bolu’da müşterilerinden aldığı altınları geri ödemediği iddiasıyla yargılanan Mustafa Gülay’ın davasına devam edildi. Mustafa Gülay bazı davalarından beraat ederken, S.Ö. isimli şahsın şikayeti üzerine görülen davada, “Söz konusu olay dolandırıcılık değildir. S.Ö.’ye 160 Gram altın üzerinden borcum vardır. En kısa zamanda ödemeye çalışacağım. S.Ö.’ye de ödeyeceğim bilgisini verdim” dedi.

 Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya katılan Sanık Mustafa Gülay, S.Ö.’ye 160 gram altın borcu olduğunu kabul etti. Olayın yaşandığı tarihte iflas ettiğini ifade eden Gülay, “ Söz konusu olay dolandırıcılık değildir. S.Ö.’ye 160 Gram altın üzerinden borcum vardır. En kısa zamanda ödemeye çalışacağım. S.Ö.’ye de ödeyeceğim bilgisini verdim” dedi.

  S.Ö. ise, “Müşteki beni dolandırmamıştır. Aramızda karşılıklı alışverişten oluşan bir güven vardır. Kendisinden altın almıştım ve fiziki olarak geri bırakmıştım. Zararımın giderilmesini istiyorum” şeklinde konuştu. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Mustafa Gülay’ın hile hareketinin bulunmadığı ve Gülay’ın borcumu ödeyeceğim sözlerinin hukuki itiraf niteliğinde olmasından dolayı beratına karar verdi.

       

1 yorum yapılmış
  • magdur
    27 Şubat 2016 • 00:10
    Bunu hala savunanlar var ornek bu s.o madem dolandirilmadin niye mHkemeye cikip sikayet ettin benimde 60 bin lira alacagim var mahkemr beraat etti ama bende beraat etmedi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.