VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTALARA TEKNOLOJİK CİHAZ MÜJDESİ!

25 Şubat 2016

Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, bünyesinde barındırdığı Köroğlu Ünitesi’ne yeni iki cihaz kazandırdı. Artık hastalar erken teşhis şansı bulacak.

 

Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, bünyesindeki hastanelere yönelik yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fiziksel yatırımlarla büyük hayırsever İzzet Baysal’ın ölümsüz ismini taşıyan hastaneleri geleceğe taşıyan Kamu Hastaneleri Birliği, gelişmiş sağlık teknolojisi yatırımlarıyla da sağlık hizmetlerini çağın ötesine taşıyor. İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi’ne Robotik Yürüme Cihazı kazandırarak, yürüme engellilere büyük umut olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, yatırımlarını son olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne yönelik sürdürerek, üniteye gelişmiş sağlık teknolojisiyle üretilmiş Dijital Çift Dedektörlü XRAY (röntgen) Cihazı kazandırdı.

 

DİJİTAL ÇÖZÜM

 

İlaçlı çekimler dışında tüm grafileri çekebilen özellikteki yeni cihaz, Köroğlu Ünitesi’nde poliklinik doktorlarının isteği doğrultusunda hastalara hizmet vermeye başladı. Yüksek kalitede güvenilir dijital radyografik görüntüler sağlayan yeni cihaz, kaset ve fosfor tabaka kullanmadan doğrudan kapsamlı dijital çözümler sunabiliyor.

 

MEME KANSERİ TEŞHİSİNE EN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ

 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, üniteye ayrıca yeni Mamografi cihazı da kazandırdı. Önceki cihazlardan artı özelliklere sahip cihazın biyopsi yapabildiği, Tomosentezli ve Combo çekim özelliği bulunduğu açıklandı. Yatırımla birlikte, meme kanserinin erken teşhisinde kullanılabilecek en gelişmiş görüntüleme yöntemine sahip olan ünite de, yeni mamografi ile elde edilen görüntüler yardımıyla, memede elle muayene ile saptanamayacak kadar küçük değişiklikler bile erkenden saptanabiliyor, daha erken tanı imkanı sağlanabiliyor.

  • HASTALARA TEKNOLOJİK CİHAZ MÜJDESİ!
  • HASTALARA TEKNOLOJİK CİHAZ MÜJDESİ!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.