VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANDAN ERHAN AÇIKLAMASI!

23 Şubat 2016

Bolu'da vahşice öldürülen 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş'ün ölümüne en çok Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz üzüldü. Yılmaz, renkli simalardan örnekler vererek olayı kınadı.

 

Ortadan kaybolduktan 21 gün sonra vahşice öldürüldüğü ortaya çıkan zihinsel engelli Erhan Gümüş'ün ölüm haberi Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı sarstı. Facebook hesabından açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Paşaköyü’ndeki evinden çıkıp bir daha kendisinden haber alınamayan ve 21 gün sonra Çakmaklar Çamlığında cesedi bulunan 30 yaşındaki Erhan Gümüş’ün vahşice öldürülmüş olduğunu büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Çok üzgünüm. Erhan Gümüş’ler hepimizin toplumsal değeridir. Yüce Allah Erhan Gümüş gibi zihinsel ve bedensel engelli kardeşlerimizi özel olarak yaratmış ve bizlere emanet etmiştir. Onlara yapılan her zulüm insanlığa yapılmış bir zulümdür. Toplumumuzda, Ömer, Ali, Erkan gibi nice kardeşlerimiz vardı. Ve toplumda onları dışlamaz, onlara eziyet etmez tam tersine iyilik yapabilmek için ellerinden tutabilmek için yarış halinde olurduk" dedi.

 

Erhan Gümüş'e başsağlığı dileyen Yılmaz, "Sevgili evladımız Erhan Gümüş’e yapılan zulmü büyük bir nefretle kınıyorum. Ailesine sevenlerine ve tüm Bolu Halkına başsağlığı diliyor bir daha toplumumuzda böyle bir vahşetin yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

2 yorum yapılmış
  • Real14
    23 Şubat 2016 • 09:39
    Toplum onunde asılsın bunlar
  • Sinem
    24 Şubat 2016 • 07:24
    Çakmaklar çamlığında gerçekleşen kaçıncı iğrenç olay Bolu Belediyesi artık oraya el atmalı ve Bolu Emniyeti asayişi sık sık denetim yapmalı.. Tecavüzler cinayetlerin adresi oldu çakmaklar çamlığı.. Pislik insanlar. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır hepimizi..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.