VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

21 Şubat 2016

Büyük Birlik Partisi eski Bolu il Başkanı Mahmut Alan, Bolu’ya getirilen yaralı 4 Türkmen mücahitin kısa süre sonra tekrar savaşmaya gideceklerini ifade ederek, “Tüm Bolu vebal altındadır. Bu kardeşlerimiz Hatay'a eli boş göndermeyelim. Maddi desteklerimizi esirgemeyelim İşadamlarını göreve davet ediyorum" dedi.

Türkmen Dağı’nda yaşanan savaşta yaralanan 4 Türkmen’i Bolu’ya getirerek hastanede tedavi altına alınmasını sağlayan BBP Bolu eski İl Başkanı Mahmut Alan, tedavilerinin ardından savaşmaya gidecek Türkmenler için Bolulu işadamlarına maddi yardım etmelerin istedi.

“MÜLTECİLER SAÇLARINDA BİR KİLO JÖLE İLE KOMANDO EDASIYLA DOLAŞIYORLAR”

Mahmut Alan, “Buraya Türkmen kardeşlerimizin neler yaşadıklarını ve nelere ihtiyaçları olduğunu duyurmak için geldik. Suriye'de bir IŞID belasını çıkardılar ve onları vuruyoruz bahanesiyle bizim Türkmen kardeşlerimizi bombalıyorlar. Burada bulunan 4 kardeşimiz de orada savaşan ve yaralanan arkadaşlarımız. Bolu'da binlerce Suriyeli mülteci var. Onlar kendi vatanlarını terk ederek bizim caddelerimizde saçlarında bir kilo jöle ile komando edasıyla dolaşıyorlar. Onlar korkaklar ve vatanlarını bıraktılar. Ama bu kardeşlerimiz tedavilerinin ardından tekrar cepheye dönecekler ve savaşacaklar" şeklinde konuştu.

“KARDEŞLERİMİZİ TEKRAR ELLERİ BOŞ GÖNDERMEYELİM”

“Kardeşlerimizin ihtiyacı para, çocuk bezi ve gıdası, araç. Sakarya savaşan kardeşlerimiz için 4 tane araç aldılar ve gönderdiler. Buradan tüm Bolulu siyasetçilere ve iş adamlarına sesleniyorum, bu vebal hepimizindir. Bolu'ya gelen kardeşlerimizi tekrar elleri boş göndermeyelim. Bolulu vatandaşlarımız da her biri 10'ar lira verseler, savaşan kardeşlerimiz ufak tefek ihtiyaçlarını görmüş olurlar. Türkmenler tarihte bize hep yardım etmişlerdir, şimdi sıra bizlerde” dedi.

BOLU'DAN DA KATILIM OLACAK

Basın toplantısına katılan Akif Arslan, “Bolu'da asgari ücretle çalışan birisiyim. Maddi olarak yardım edemediğim Türkmen kardeşlerimin yanlarına giderek, orada hizmette bulunacağım" diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.