VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

7 YILDIR BIKMADAN USANMADAN...

19 Şubat 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesin tarafından başlatılan ‘Hasta Ziyaretleri’ programı kapsamında, 7 yılda 2 bin hastayı evinde ziyaret etti.

Bolu Belediyesi’ni 7 yıl önce telefonla arayarak yardım isteyen bir engelli vatandaşı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın evinde ziyaret etmesiyle başlayan ve o günden sonra her hafta Perşembe günleri devam eden ‘Hasta Ziyaretleri’ programı kapsamında, 7 yılda 2 bin hasta evinde ziyaret edildi.

“VATANDAŞLARIMIZIN DUALARINI ALIYORUZ”

Ziyaretler sırasında ‘Hasta Ziyaretleri’ programı hakkında bilgiler veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bunun sadece belediyenin yaptığı bir çalışma olmadığını ifade ederek kendilerine destek verenlere teşekkür etti.  Hasta ziyaretlerinin çok dua aldıkları bir çalışma olduğuna da değinen Yılmaz, “Bu vesile ile hasta olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz ama onun yanında ne tür derdi sıkıntısı varsa bu sağlık olur, sağlık dışı olur. Bunların tamamına çözüm ürettiğimiz bir çalışma bu. Herkesin zevk aldığı bir çalışma. Onun için bize destek veren bütün kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Bütün kurumlarımız, üst düzeyde bu çalışmaları takip ediyorlar” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Yılmaz, bu çalışmanın Türkiye'de bir ilk olduğuna da işaret ederek şunları kaydetti: “Herhalde Türkiye'de ilk defa bu kapsamda memnuniyet duygusunu arttıran ve vatandaş açısından da kendisine sahip çıkıldığı imajı veren önemli bir çalışma. İnşallah, Türkiye'ye de örnek olacak bir çalışma olacak. Hastalarımız, çok memnun, bize dua ediyorlar, bizler de onların duası sayesinde hizmetlerimize devam etmeye çalışıyoruz”

2 yorum yapılmış
  • Mhp
    19 Şubat 2016 • 07:26
    Highway avm de binlerce calisanin zor gununde de yaninda olmanizi bekleriz calisanlarda size oy verenlerden olusuyor baskanim
  • mert
    19 Şubat 2016 • 13:12
    highway BİR ŞEKİLDE birine devredilsin eski haline dönsün bide ALLAH PEYGAMBER aşkına şu hendekleri kapatalım arçelik yolundaki hendekleri kapatalım nolur lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.