VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ BAŞKAN'A BÜYÜK AYIP

16 Şubat 2016

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kızılay Bolu Şube Kongresi’ne mevcut Başkan Hüseyin İka’ya yakın olmayan isimleri davet edilmediği kamuoyunda halen konuşulurken, 27 yıl Kızılay Bolu Şube Başkanlığı yapan Yılmaz Özarslan kongreye davet edilmedi. İka’yı Kızılay yönetiminde Yılnaz Özarslan almıştı.

Yıllar önce Yılmaz Özarslan tarafından Kızılay yönetimine alınan Hüseyin İka’nın Başkanlığını yaptığı Kızılay Bolu Şubesi Kongresi hafta sonu kongreye gitti. Sessiz sedasız yapılan kongreye bazı üyelere haber verilmediği, yerel basının bir kısmının davet edilip bir kısmanın davet edilmediği, yönetime kimin girip girmediği bile belli olmayan kongrede en büyük ayıp eski başkanlardan Yılmaz Özarslan’a yapıldı.

ÖZARSLAN ÇOK ÜZÜLDÜ

27 yıl boyunca Kızılay Bolu Şubesi Başkanlığı yapan, Bolu’da yaşanan 2 büyük depremde de Kızılay’ın başında gece gündüz depremzedelere yardıma koşturan, Kızılay’a birçok mülk kazandıran Yılmaz Özarslan kongreye davet edilmedi. Yılmaz Özarslan kongre için kendisine, ne yazılı, ne mesaj yoluyla nede aranarak davet gelmediğini yıllarını Kızılay’a vermiş biri olarak oldukça üzgün olduğunu dile getirdi. Tek listeyle gidilen seçimleri Hüseyin İka tekrar kazandı.

Kaynak: Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.