VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÖNETİMDEN FLAŞ AÇIKLAMA

16 Şubat 2016

Boluspor Kulübü Samsunspor maçında maraton tribün bilet fiyatlarını 5 TL’ye indirdi. Adanademirspor maçında maraton tribününde maç izleyenlerin akıl almaz bir kararla ceza alması ve maça girmeyecek olmaları nedeniyle yönetim bu şekilde karar aldı.

Boluspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

“Kulübümüz 50’nci yılda Süper Lig hedefine giderken, kritik Adana Demirspor maçını kazanmamızda büyük pay sahibi olan 12. Adamımıza gelen yasak sebebiyle, o maçta Maraton Tribünde bulunan taraftarlarımız stadyumdaki yerini alamayacaktır. Bundan dolayı hedefe giden yolda çok önemli bir maç olan Samsunspor karşılaşmasında desteklerinden mahrum kalacağımız taraftarlarımızın yokluğunu aratmayacak desteğe ihtiyaç vardır.

Ne yönetimi ne de taraftarı, bahane üretmeyecek kadar birlikte ve güçlü olan Boluspor ailesi her koşul ve şartta birlik beraberliğini gösterecek, güç ve kudrete sahip Türkiye’nin en güzide spor kulüplerinin başında gelmektedir.

20 Şubat Cumartesi günü saat 13:30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız Samsunspor maçında Maraton Tribün bilet fiyatı 5 TL olarak satışa sunulacaktır.

Passolig Kartı olmayan taraftarlarımız, Atatürk Stadyumu gişesinden veya www.passolig.com.tr adresinden PASSOLİG Kartına sahip olabilirler.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.