VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 16 ŞUBAT SALI

16 Şubat 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Seben İlçesi Kızık Köyü halkından Hatice Bilgin'in eşi, Safure ve Burhan Bilgin'in babası, Bolu Belediyesinden Emekli; Mustafa BİLGİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Seben ilçesi Kızık Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından  sonra Kızık Yaylası Mezarlığı'na defnedilecektir. Saat 13:30 da Aktaş Mahallesi Bp benzinlik yanından araç kaldırılacaktır.

2- Tepecik Mahallesi sakinlerinden Emekli Öğretmen Adem Cazoğlu'nun eşi, Zuhal Lüleci ve Sakarya Ortaokulu Öğretmeni Ayşe Cazoğlu'nun annesi, Doktor Cüneyt Lüleci'nin kayınvalidesi Orhan ve Ayhan Kocaçavuş'un kardeşi; İlhan CAZOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Akşamsettin Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Seyit Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesi Çevreli köyü sakinlerinden Seher Beyhan'ın eşi, İlhan, Necmi, Durhan ve Recai Beyhan'ın babası; Muhsin BEYHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Taşkesti Beldesi Çevreli Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

  4- Seben İlçesi Dereboyu köyü sakinlerinden Vahide İnci'nin eşi, Bedriye ev Mustafa İnci'nin oğlu, Hasan, Sezai ve Nazmiye İnci'nin kardeşi Çiğdem ve Cihan İnci'nin babası, Murat Yerlikaya'nın Kayınçısı, Ahmet Köksal'ın damadı; Hüseyin İNCİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Mahallesi Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • Nallhanl
    16 Şubat 2016 • 07:47
    Allah Rahmet Eylesin
  • Bakigunduz14hotmailcom
    16 Şubat 2016 • 05:56
    ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.