VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAHASIZ TAKIM AVRUPA'YI SALLADI!

15 Şubat 2016

Son yıllarda elde ettikleri şampiyonluklarla adını duyuran Highway Hokey Kulübü'nün erkek takımı, Slovenya'dan Avrupa Şampiyonluğu ile dönerek yine Bolu'nun adını zirveye taşıdı.

 

Kurulduğu günlerde maddi imkansızlıklar nedeniyle Avrupa'ya gidemeyen ve Highway Outlet AVYM'nin sahip çıkmasıyla Portekiz'e giderek şampiyonluk getiren hokeyciler, aradan yıllar geçmesine rağmen bir şampiyonluk daha kazandı. Ülkemizi temsil etmek üzere Avrupa Kulüpler Şampiyonası için Slovenya'ya giden Highway Hokey Erkek Takımı, turnuvayı yenilgisiz tamamlayarak Avrupa Şampiyonu oldu. 12-14 Şubat tarihleri arasında Slovenya’da yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda 8 ülke temsilcilerinin boy gösterdiği turnuvada Highway Hokey Erkek Takımı, turnuvayı yenilgisiz tamamlayarak 2. kez Avrupa şampiyonu oldu. 

 

ÖDENEK NEREDE?

 

Son yıllarda elde ettikleri başarılarla hem ülkemizin hem de Bolu'nun göğsünü kabartan hokey takımı, okulların spor salonlarında yaptığı antrenmanlarla şampiyonluk kazandı. Hokey sahası için bakanlığın gönderdiği ödenek ise henüz meydana çıkmadı. Bir yandan sahanın yapılmasını ve Avrupa Şampiyonları'nın Bolu'da dzüenlenmesini bekleyen hokey takımı, bir yandan da yeni şampiyonluklar için çalışma alanları aramaya başladı.  

1 yorum yapılmış
  • Nihatkeskinkl
    16 Şubat 2016 • 03:16
    Yetkililere duyurulur...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.