VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 15 ŞUBAT PAZARTESİ

15 Şubat 2016

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

1- Gerede İlçesi Göynükören Köyü Ayvatlar Mahallesi halkından, Merhum Şeref DOĞANGÖNÜL'ün oğlu, Salih ve Erdoğan DOĞANGÖNÜL'ün yeğeni; Yusuf DOĞANGÖNÜL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Gerede Göynükören Köyü Ayvatlar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 2- Gölyüzü mahallesi halkından, Mehmet DİNLER, Emine SEVEN, Sanayi Esnaflarından İsmail DİNLER'in annesi; Durkadın DİNLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çelegölcük Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Bakırlı Yeşil Köy halkından, Meryem TEMEL'in eşi, Ünal, Cafer, Naci, Bülent TEMEL'in babası; Ali Osman TEMEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bakırlı Yeşilköy Camii'nde kılınacak öğle ve canaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Yenisefa Köyü halkından, Türk Telekom'dan Emekli Sefer ÖZÇAĞLAR'ın eşi, Merve ve Tuğba ÖZÇAĞLAR'ın annesi, Abdulkadir ve Fatma ÖZÇAĞLAR'ın gelini, Merhum Zekeriya ORUÇ ve Nezaket ORUÇ'un kızı, Ayşe, Fatma, Nurgül ve Mehmet ORUÇ'un ablaları; Nuriye ÖZÇAĞLAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sümer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Kıbrıscık İlçesi Yazıcı Köyü halkından, Turan BENEK'in eşi, Turgay ve Emel'in anneleri, Yiğit BENEK'in babannesi, Yağız AY'ın anneannesi, Havva ve Merhum Orhan BAĞDU'nun kızı, Gülderen, Cengiz, Hüseyin, Süleyman, Hüsnü ve Kazım BAĞDU'nun ablaları; Emine BENEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.