VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI, İNTİHARA KALKIŞTI

14 Şubat 2016

......................................

 

Bolu’da 26 yaşındaki genç sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girerek intihar etmeye kalkıştı. Önce bileğini kesen şahıs ardından da ilaç içti. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bolu Olay Gazetesi’nde Kasım Şahin’in haberine göre, olay Gölyüzü Mahallesi İlhan Sokak’ta meydana geldi. Ailesi birlikte yaşayan 26 yaşındaki S.K.isimli genç sevgilisinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdi. Jiletle sağ bileğini kesen genç daha sonra ilaç içerek intihar etti. Ailesi tarafından kanlar içersinde yarı baygın şekilde bulunan S.K., İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İntihar eden gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“BENİ AFFEDİN. ONSUZ YAPAMAM”

14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisi tarafından terk edildiği gerekçesiyle bunalıma giren S.K., intihar etmeden önce, “Beni affedin. Onsuz yapamam. Bana kızacaksınız ama ben onsuz yaşayamam. Nefes alamam. Şimdi gidiyorum. Beni affedin” notunu kullandığı bilgisayarın ekranına bıraktıktan sonra jiletle sağ bileğini kestiği ve ardından da bir miktar ilaç içtiği öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.