VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KORKU DOLU GECENİN ARDINDAN...

13 Şubat 2016

BOLU'DA ALEVLİ GECE paylaşan: safar24

Sümer Mahallesi’nde dün gece çıkan yangında 2 ev yanarak kullanılamaz hale gelirken, bir evde maddi hasar meydana geldi. Gözü yaşlı aile, yangının sigaradan değil elektrik kontağından çıktığını ifade ederek yaşadıkları korku dolu anları anlattılar.

CAN PAZARI YAŞANDI

Bolu’nun Sümer Mahallesi Selvi Sokak’ta dün gece Ramiz Yalçın’ın yaşadığı evde yangın çıktı. Yangın bir anda büyürken evin hemen bitişiğinde bulunan ve kiracı Şenol Demiröz’ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve sıçradı. Alevler iki evi sararken, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, Selçuk Yalçın ve ailesinin yaşadığı evin bir bölümüne sıçrarken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında maddi hasar meydana geldi. Yangında 2 evde bulunan eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında dumandan etkilenen Ramiz Yalçın 112 acil ekipleri tarafından hastanede tedavi altına alındı. Gün ağarmasıyla birlikte yaşanan felaketin boyutu ortaya çıktı. Ramiz Yalçın ve Şenol Demiröz ve ailesinin yaşadığı evlerin içi tamamen yanarken, diğer evde maddi hasar meydana geldi.

“YANGIN ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI”

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Nurgül Yalçın, “Akşam 10 civarı kayınpederim alkollü geldi. Kayınpederim bizimle birlikte yaşıyor. Yemeğini bizle yedikten sonra kendi evine gidiyor. Dün gece alkollü olduğu için bizde kaldı. Çocuğum uyumadığı için ben geç saate kadar ayaktaydım. Bir anda ses duydum. Evden dışarıya çıktım. Kayınpederimin evi yanmaya başlamıştı. O sırada kayınpederim dışarıya koştu ve yere düştü. Sonra çocuklarımı dışarıya çıkarttım. Küçük oğlum evde unuttum ve geriye döndüm. Sonra bir anda evimiz yerle bir oldu. Kayınpederim alkol ve sigara kullanıyor. Yangı sırasında benim yanımdaydı. Yangın sigara içerken uyumasından değil elektrik kontağından çıktı” dedi.   

“YARDIM BEKLİYORUZ”

Ramiz Yalçın’ın oğlu Selçuk Yalçın ise yangının elektrik kontağından çıktığını iddia ederek, “Babam dün akşam eve alkollü geldi. Ayakta zor duruyordu. Eşim Nurgül’le babamı eve tutarak götürdük. Ellerini kaldıracak hali yoktu. Sigaradan yangın çıkmasının imkanı yok. Bizim yanımızdaydı ve sigara içmiyordu. Yangın elektrik kontağından çıktı. Daha öncede elektrik kontağından arıza yaşanmıştı. Babama yardım edilmesini istiyorum” diye konuştu.

  

 

  

  • KORKU DOLU GECENİN ARDINDAN...
  • KORKU DOLU GECENİN ARDINDAN...
  • KORKU DOLU GECENİN ARDINDAN...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.