VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER -13 ŞUBAT 2016

13 Şubat 2016

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

1- Kıbrıscık ilçesi belen köyü beslen mahallesi halkından (Merhum) Mahmut KOCADAĞ'ın eşi Sevgiye, Döndü, Satıgüllü, Emine ve Ayşe'nin anneleri; Şadiye KOCADAĞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 
 

Cenazesi bugün kıbrıscık İlçesi Belen Köyü Beslen Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 2- Doğancı Köyü halkından (Merhum) Hacı Gücük İsmail KABASAKALOĞLU'nun eşi, Erol ENDİGELENOĞLU'nun annannesi; Huriye KABASAKALOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Doğancı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Mengen ilçesi Babahızır Köyü halkından Karayollarından Emekli (Merhum) Hüseyin GEZER'in eşi Sedat, Servet, Handan, Metin ve Semra KAHVECİ'nin anneleri; Burcu, Banu, Levent KAHVECİ'nin annanneleri; Samet ve Meral GEZER'in babaanneleri; Selçuk KAHVECİ'nin kayınvalidesi; Emine GEZER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Mengen Babahızır Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Etiketler: boluvefat
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.