VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİSİKLETLİ TACİZ DAVASINA DEVAM EDİLDİ

11 Şubat 2016

Bolu’da bisiklete bindirme bahanesiyle ikisi kız 4 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki Fatih A’.nın yargılanmasına devam edilirken, cinsel istismara uğradığı iddia edilen bir çocuğun babası sevmek istemiş olabilir. Neden dokunduğu konusunda bir şey diyemeyeceğim” diyerek şikayetçi olmadı.

 Bolu’da geçtiğimiz Haziran ayında Köroğlu Mahallesi’nde yaşları 4 ila 6 arasında bulunan ikisi kız dört çocuğa bisiklete bindirme bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Fatih A.’nın yargılanmasına Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

“ÇOCUĞUMU SEVMEK İSTEMİŞ DE OLABİLİR.”

Duruşmaya, Fatih A. katılmazken, cinsel tacize uğradığı iddia edilen çocuklardan sadece 5 yaşındaki O.Ç.’nın babası Umut Ç. katıldı. Fatih A.dan şikayetçi olmadığını ifade eden baba, “Ben cinsel taciz olayını gözümle görmedim. Diğer çocuklardan birinin babasının anlattıklarına göre her şeyi biliyorum. Olay günü bana mahallede bulunan 3 çocukla birlikte benim oğlumun da bisiklete bindirilme bahanesiyle elle taciz edildiğini söyledi. Ama bisiklete çocuğu bindirirken çocuğumun vücuduna dokunmuş olması normal. Ne niyetle dokunduğunu bilemem. Çocuğumu sevmek istemiş de olabilir. Şahıstan şikayetçi değilim” dedi.

“BACAKLARIMA DOKUNDU VE SIKTI”

Mahkeme salonuna getirilen Sosyal Hizmetler Uzmanı eşliğinde konuşan 5 yaşındaki O.Ç. isimli erkek çocuğu ise, “Ben bisiklete binmek istemedim. Zorla bisiklete bindirdi. Bacaklarıma dokundu ve sıktı. Etrafta bizi görenler o kişiye beni bisikletten indirmesini söylediler” dedi.

  Fatih A.’nın avukatı sanığın akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyerek askerlik yapmadığını ifade etti. Mahkeme, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının anlaşılması için rapor alınması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.