VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 11 ŞUBAT PERŞEMBE

11 Şubat 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Kıbrıscık Çökeler Köyü halkından, Havva DOĞAN'ın eşi, Selahattin, Bakiye, Gülhan ve Raziye DOĞAN'ın babaları; Hasan DOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kıbrıscık Çökeler Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Sümer Mahallesi halkından, merhum İsmail KÖSE'nin eşi, Devlet Su İşleri'nden emekli Kadir KÖSE ve Mehmet KÖSE'nin annesi; LEYLA KÖSE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 3- Sağlık Mahallesi halkından, Ayşe ÇAKIR'ın eşi, Mehmet ÇAKIR'ın oğlu, Kıbrıscıklı Abdurrahman ve Mahire AKI'nın damadı, Esin ÇAKIR'ın babası; Mehmet ÇAKIR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Şahinoğlu Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Dodurga Mahallesi Kirazlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • MehmetKeeci
    11 Şubat 2016 • 05:20
    Onlar; başlarına bir musîbet gelince, “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allâh’a âidiz ve şüphesiz O’nâ döneceğiz (İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râci’ûn)” derler. Kur’ân-ı Kerîm, Bakara Sûresi, Âyet: 2/156 Her nefis (cânlı, benlik) ölümü tadacaktır sonra bize döndürüleceksiniz. (Küllü nefsin 'zâikatü'l-mevti (ƶâiǩatü) 'sümme (śümme) ileynâ turce'ûn(e) (turceún)) Kur’ân-ı Kerîm, ‘Ankebût Sûresi, Âyet: 29/57
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.