VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN FATURAYI HÜKÜMETE KESTİ

10 Şubat 2016

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, facebook hesabından terör operasyonlarında son 24 saat 9 şehidimizin olmasına tepki göstererek AK Parti hükümetini yaşananlardan dolayı sorumlu tuttu. Ancak Özcan, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun PYD’ye olan övgü dolu sözleriyle ilgili yorum yapmadı.

Haber: Oğuz AKYÜZ

CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Sezgin Tanrıkulu, İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Türkiye Çalışmaları Merkezi'nin düzenlediği toplantıya katıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu yaptığı konuşmada, “Suriye sınırında YPG ve PYD'den önce IŞİD vardı, rahatsız değildi. IŞİD bayrakları diğer tarafta sallanıyordu, AKP bundan rahatsız değildi. Bunlar Suriye halkından daha çok dünyanın çeşitli ülkelerinden gelmiş cihatçılardan oluşuyordu, bundan rahatsız değildi. Ama kendi topraklarında farklı halklardan, Türkmenlerden, Araplardan oluşmuş PYD'den rahatsız. Hükümet neden IŞİD'den rahatsız değil de kendi halkını IŞİD vahşetinden korumaya çalışan ve Türkiye'ye yönelik bir eylemi olmamış, kendi halkını temsil etmeye çalışan bu örgütten neden rahatsız. Bunu hükümetin açıklaması lazım” dedi.

“BURADAN HÜKÜMETE SESLENİYORUM”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sabah saatlerinde facebook hesabından, terör operasyonlarında şehit olan asker ve polislerimizle ilgili olarak, “Son 24 saat içerisinde 9 ŞEHİT DAHA... Üzüntümüz her geçen gün daha da artıyor.. Buradan hükümete sesleniyorum... Daha nereye kadar ?” iletisini yazdı. Özcan, PYD’yi terör örgütü olarak görmeyen Sezgin Tanrıkulu’y ise tepki göstermemesi dikkatleden kaçmadı. “

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.