VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CÜNEYT KARAKUŞ'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI!

10 Şubat 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor'u deviren Boluspor için övgüler yağdırdı. Yılmaz bir isme de teşekkür ederek herkese mesaj gönderdi.

HABER: MURAT ÇELİK 

Bolu'da görev yapan basın mensupları, sabah kahvaltısında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile bir araya geldi. Konu kentteki çalışmalardı ancak her zaman olduğu gibi yine ilk olarak Boluspor konuşuldu. Kırmızı beyazlıların galibiyeti için oldukça mutlu konuşan Başkan Yılmaz, "Boluspor hafta sonu öyle bir maç oynadı ki hem hakemi hem de Adana takımını yendik. Çok güzel bir galibiyet oldu. Bu maçta emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu. 

"CÜNEYT HOCAYI KUTLUYORUM"

Adana Demirspor maçı öncesi görevden alınan Teknik Direktör Cüneyt Karakuş'tan övgüyle bahseden ve kendisine teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Boluspor'da bir isim var ki kendisine teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Cüneyt hocanın açıklamalarını okudum. Baştan sona kendisine yakışan bir açıklama olmuş. Bugüne kadar Boluspor'da görevinden alınan teknik adamlar arasında ilk kez bu kadar erdemli bir açıklama gördüm. Onun yerinde biz olsak, bizi görevden alsalar nasıl bir açıklama yapardık bilmiyorum. Çok akıllıca ve yerinde açıklama olmuş" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.